. Ma György napja van.

Ön mit kérdezne Pásztor Bélától? - Benzinlopás a hegyen

Válóczy Szilvia
A veresegyházi Rendőrőrs parancsnokát, Gergely Jánost is megkérdeztük, aki az alábbiakat közölte újságunkkal az Öreghegyen történt üzemanyaglopásokkal kapcsolatban: "Tudomásunk van az Öreghegyi üzemanyaglopásokról. Az elkövetőt (egy veresegyházi lakost) október 13-án a hajnali órákban sikerült elfogni a Szemere utcában, ahol egy teherautóból tulajdonította el a gázolajat. Már korábban is volt hasonló bűncselekmény miatt felelősségre vonva. Az eljárás jelenleg folyik, az eltulajdonított üzemanyag egy részét a helyszínen kiöntötte és egy jelentős részét a házkutatás alkalmával garázsában megtaláltuk, azt a tulajdonosának visszaszolgáltattuk. Azóta a térségben nincs üzemanyaglopás."
0000-00-00 00:00:00
Válóczy Szilvia
A kérdésre Pásztor Béla polgármester válaszolt: Az Öreghegyen történő benzinlopásokkal kapcsolatban mi a Polgárőrök felé és rendőrség felé tudunk intézkedni. Az általános beszéd sajnos nem sokat segít. Az a kérés, hogy akinek autójából leszívták és ellopták a benzint, az mindenképpen tegyen részletes feljelentést a rendőrségen. Nyilatkozzanak arról, hol állt a kocsi, mikor történt, ki volt még, akitől ellopták a benzint, mert ezek az információk nyomra vezetőek. Így a hatóságok biztos, hogy hathatós intézkedést tudnak tenni.
0000-00-00 00:00:00
Hamilton Lajos
Az Öreghegyen,több autóból is kilopták az üzemanyagot. Ezek a gépkocsik az utcán parkoltak az éjszaka.Mit tesz a rendőrség,semmi hír,bár töbeen is tettek feljelentést?!
0000-00-00 00:00:00

Hozzászólás

Hozzászóláshoz kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth-díjas, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, színházi szerepek,...
Bővebben >>