. Ma György napja van.

Veresegyházi utak - vasúti átjáró

Válóczy Szilvia
Kedves Györgyi! Moldvai úr az alábbi választ küldi kérdésére: "Az Újtelep utca felől az új aszfalt végénél van a területhatárunk, a Wesselényi utcai oldalon pedig olyan töréssel van a határvonal, ahogy az aszfaltozás változik."
0000-00-00 00:00:00
Sándor Györgyi
Tisztelt Moldvai Úr! Köszönöm válaszát és gyors intézkedését az útfelszórást illetően.Jó érzés,hogy ilyen módon reagálnak az észrevételemre,és fontosnak tartotta a választ is. Arra szeretnék még magyarázatot kérni,hogyha az Újtelep utca felől az aszfaltozás a sínekig megy akkor az nem a MÁV-é? Tisztelettel Sándor Péterné(Teásmami)
0000-00-00 00:00:00
Válóczy Szilvia
[quote=teasmami]A 2010-ben aszfaltozott Újtelep utca végén van a vasúti átjáró amelyen áthaladva a Wesselényi utcát érhetjük el.A vasúti átjárónak a burkolattal való ellátása igencsak féloldalasra sikeredett,mivel az egyik oldalra már nem jutott aszfalt.Ki tudná megmondani,hogy a munkát kinek a kötelessége lenne befejezni??És kinek lenne a kötelessége az ellenőrzés,hogy a munkát miért nem fejezték be? Más: villanyoszlopokat cseréltek ki néhány utcában (Pázmány,Klapka).A felázott úttesten(mivel járda nincs) a daruskocsik tankcsapda méretű lyukakat hagytak.Ezen a két utcán járművel közlekedni balesetveszélyes.Gyalog pedig borítékolható,hogy valaki még súlyos balesetet szenvedhet,egy elesés gödörbe lépés miatt. Kérem az illetékeseket,hogy még az esőzések előtt legalább murvával szórják fel a Klapka utcát és a Klapka és Pázmány utca közti"senki földjét" Tisztelettel Teásmami Tisztelettel/quote] Moldvay Miklós, a Polgármesteri Hivatal Beruházási Főmunkatársának válasza: Az Újtelep utcai vasúti átjáróval kapcsolatban azt kell tudni, hogy az Újtelep utcai aszfalt és a Wesselényi utcai aszfalt szőnyeg kezdete közötti rész a MÁV tulajdona. Ehhez a területhez, bármilyen rossz is legyen az állapota mi nem nyúlhatunk. A MÁV álláspontja pedig az, mivel ez egy általuk is elismerten veszélyes átjáró (nincs jelzőberendezés, keskeny és nehezen belátható), hogy a 2013-ra tervezett vasútrekonstrukciós munkálatok kapcsán kerül ez az átjáró is (ugyanúgy, mint az összes többi Veresegyház belterületén lévő) megfelelő szélességűre megépülni és fénysorompós biztosítást kapni. A Pázmány és Klapka utcai villanyoszlopok cseréjét Önkormányzatunk megbízásából a Juko Kft. végezte el. Sajnos a munkához szükséges daruskocsik valóban tönkretették az utat, melynek kőszórással történő kijavításáról intézkedtünk. Kedves Olvasó bejelentését köszönjük.
0000-00-00 00:00:00
Sándor Györgyi
A 2010-ben aszfaltozott Újtelep utca végén van a vasúti átjáró amelyen áthaladva a Wesselényi utcát érhetjük el.A vasúti átjárónak a burkolattal való ellátása igencsak féloldalasra sikeredett,mivel az egyik oldalra már nem jutott aszfalt.Ki tudná megmondani,hogy a munkát kinek a kötelessége lenne befejezni??És kinek lenne a kötelessége az ellenőrzés,hogy a munkát miért nem fejezték be? Más: villanyoszlopokat cseréltek ki néhány utcában (Pázmány,Klapka).A felázott úttesten(mivel járda nincs) a daruskocsik tankcsapda méretű lyukakat hagytak.Ezen a két utcán járművel közlekedni balesetveszélyes.Gyalog pedig borítékolható,hogy valaki még súlyos balesetet szenvedhet,egy elesés gödörbe lépés miatt. Kérem az illetékeseket,hogy még az esőzések előtt legalább murvával szórják fel a Klapka utcát és a Klapka és Pázmány utca közti"senki földjét" Tisztelettel Teásmami Tisztelettel:
0000-00-00 00:00:00

Hozzászólás

Hozzászóláshoz kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>