. Ma József napja van.
A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye
2018-09-14 18:24:16
A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye

A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye CDI3* / CDI-W / CDIJ/CDIY/CDIP és

Lovasterápiás Versenye Fóton

 
A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2018. szeptember 28-30. között, immáron tizennegyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi és hazai Díjlovas Versenyét és Lovasterápiás Versenyét. Idén a Díjlovas Verseny két versenyszáma egyben Világkupa-forduló is lesz. A rendezvény főtámogatója az OTP Bank Nyrt., kiemelt támogatók az ELMŰ-ÉMÁSZ, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Nemzeti Bank, a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Hewlett Packard Enterprise.

 

Helyszín: NGYSZ Lovasterápiás és Oktató Központja

        2151 Fót, Vörösmarty tér 2.

A verseny időpontja: 2018. szeptember 28-30. (péntek-szombat-vasárnap)

 
Az előző évekhez hasonlóan idén is nemzeti és nemzetközi keretek között zajlik a Díjlovas Verseny. Az idei nemzetközi díjlovas versenyre - melynek két versenyszáma most Világkupa-forduló is lesz – 67 lóval neveztek hazai és külföldi sportolók.
 
A három nap alatt a programban 32 versenyszám szerepel, 13 nemzet 102 lovasa méri össze a tudását. A versenyen olyan neves lovasok is indulnak, mint Dorothee Schneider olimpiai bajnok és Benjamin Werndl díjlovas Németországból, a hazai versenyzők között láthatjuk Szalay Nikolett és Ács Róbert többszörös magyar bajnokokat is.


A korábbi évekhez hasonlóan a nemzetközi versenyen többek között Szent György-díj, Intermediate I., Intermediate I. Kűr, Intermediate II., Nagydíj, Nagydíj Special, valamint Nagydíj Kűr versenyszámokat rendeznek. A nemzeti Díjlovas Verseny résztvevői nehéz, közép és könnyű osztályú díjlovas kategóriában indulnak.


A Nemzetközi Díjlovas Verseny összdíjazása 9600 Euro, a Nemzeti Díjlovas Versenyé 800.000 Ft.
 
A Lovasterápiás Versenyre idén 170 induló jelentkezett – látás- és mozgássérültek, hiperaktív, tanulásban és értelmileg akadályozott gyerekek. A terápiás versenyek összdíjazása 4 millió Ft.
 
Terveink szerint idén is sor kerül a Díjlovagló Parasport versenyszámra, mely egyben a mozgásukban akadályozott felnőtt lovasok számára Országos Bajnokság is lesz.


Minden versenyzőt és érdeklődőt szeretettel várunk ingyenes rendezvényünkön!

További híreink
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben
Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak
A humorista megemelte a kalapját a távozó tévés előtt. Szerinte a hiba nem bűn, csupán emberi dolog – idézi a szeretlekmagyarorszag.hu.
2024-02-26 12:34:41, Hírek, Sport Bővebben
A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
A történtek hatására azonnal 150-225 ezer szavazóval csökkent a teljes népességben a kormánypárt támogatottsága. Ez jelentős változás.
2024-02-24 13:57:04, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bukni fog a rendszer, ők meg félnek, hogy lógni fognak – mondta Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Népp...
Bővebben >>