. Ma Jusztina napja van.
A vászonképekkel kapcsolatos elvárások
2020-08-12 19:46:04
A vászonképekkel kapcsolatos elvárások

A vászonképekkel kapcsolatos elvárások

Ha a vászonképekről beszélünk, szeretnénk, ha hosszú éveken keresztül díszítenék lakásunkat. Ehhez pedig az kell, hogy minőségi vászonképet válasszunk, lehetőleg olyat, amely pénzvisszafizetési garanciával is jár.

 

Mitől vászonkép a vászonkép?

 

Bár a vászonképeket egyre többen ismerik, mégis akadnak olyanok, akiknek ez a terep még kissé ismeretlen. Most az ő számukra készültünk egy kis rövid összefoglalóval.

 

Vászonképről akkor beszélünk, amikor a vászonnyomatot vakrámára feszítjük. A vászonnyomat bármely általad választott képből készülhet, legyen az családi fotó, tájkép vagy a kisállatodról készült kedvenc képed. De természetesen a képfelbontás és a minőség nem elhanyagolható, hiszen tökéletes végeredményt csak megfelelő alapanyaggal lehet elérni. A vakráma pedig egy fakeret, erre feszítik a vásznat, hogy az valóban hosszú ideig maradjon tökéletes és strapabíró. Valamint ennek segítségével egyszerűbb a falra is elhelyezni, így tehát megkönnyíti a vásárlók dolgát.

 

Az elkészült kép pedig kitűnően mutat a lakás bármely részén, de akár éttermekben, rendezvénytermekben, szalonokban is csodás díszítőelem lehet.

 

A legfontosabb: minőség és pénzvisszafizetési garancia

 

Azok a cégek, amelyek egy kicsit is adnak a jó hírükre, és szeretnék megtartani vásárlóikat, minőségi anyagokkal dolgoznak, és garanciát is biztosítanak. A vászonképek esetében a minőség a festővászonra, a vakrámára, illetve a nyomtatásra vonatkozik.

 

A minőségi alapozhoz a szakemberek valódi festővásznat használnak, erre nyomtatják a képet. Illetve olyan kivitelt választanak, amely nem törik és nem kopik, sőt, akár le is mosható. A vakráma pedig fontos, hogy olyan anyagból készüljön, amely évek múlva is igényes megjelenést kölcsönöz a képnek. Ehhez remek választás lehet például a borovi fenyő, amely valóban strapabíró. A nyomtatás tekintetében pedig érdemes hangsúlyt fektetni a karcálló és nedvességálló festékre, amihez ha hozzáérünk, nem jön le róla. Ha minőségi vászonképet keresnél, látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

 

Persze a kiváló minőség ellenére is előfordulhatnak apróbb hibák, vagy az is akár, hogy a vásárló és a szakember elképzelései nem egyeznek. Erre az esetre találták ki a pénzvisszafizetési garanciát. A legyártott cég probléma esetén visszaadja a kép árát, vagy megegyezés szerint újra legyártja. Természetesen mindez cégfüggő, hiszen míg van, ahol gond és indoklás nélkül is tartják magukat a garanciához, addig előfordulhat, hogy más helyeken lényegretörő indoklás szükséges.

További híreink
Megjelenésünk kiegészítője; az öv
Manapság egyre kevesebben vásárolnak övet praktikussági okokból, sokkal inkább tartják számon fontos kiegészítőként, ami teljessé teheti a megjelenést.
2020-09-17 21:07:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tabudöngetés felsőfokon
Vannak olyan tevékenységek, amikről az ember még a legközelebbi családtagjaival sem beszél. Mert ciki, mert tabu, vagy csak egyszerűen nem illik, vagy nem tudja, hogyan k...
2020-09-17 21:04:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elhallgattatnák a Klubrádiót
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa úgy döntött, hogy a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, hanem pályázatot ír ki a Buda...
2020-09-11 22:23:28, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A koronavírus-járvány árnyékában rendszeresen merül fel kérdésként, hogy a házilag készített szájmaszkok milye...
Bővebben >>