. Ma Emma napja van.
A vászonképekkel kapcsolatos elvárások
2020-08-12 19:46:04
A vászonképekkel kapcsolatos elvárások

A vászonképekkel kapcsolatos elvárások

Ha a vászonképekről beszélünk, szeretnénk, ha hosszú éveken keresztül díszítenék lakásunkat. Ehhez pedig az kell, hogy minőségi vászonképet válasszunk, lehetőleg olyat, amely pénzvisszafizetési garanciával is jár.

 

Mitől vászonkép a vászonkép?

 

Bár a vászonképeket egyre többen ismerik, mégis akadnak olyanok, akiknek ez a terep még kissé ismeretlen. Most az ő számukra készültünk egy kis rövid összefoglalóval.

 

Vászonképről akkor beszélünk, amikor a vászonnyomatot vakrámára feszítjük. A vászonnyomat bármely általad választott képből készülhet, legyen az családi fotó, tájkép vagy a kisállatodról készült kedvenc képed. De természetesen a képfelbontás és a minőség nem elhanyagolható, hiszen tökéletes végeredményt csak megfelelő alapanyaggal lehet elérni. A vakráma pedig egy fakeret, erre feszítik a vásznat, hogy az valóban hosszú ideig maradjon tökéletes és strapabíró. Valamint ennek segítségével egyszerűbb a falra is elhelyezni, így tehát megkönnyíti a vásárlók dolgát.

 

Az elkészült kép pedig kitűnően mutat a lakás bármely részén, de akár éttermekben, rendezvénytermekben, szalonokban is csodás díszítőelem lehet.

 

A legfontosabb: minőség és pénzvisszafizetési garancia

 

Azok a cégek, amelyek egy kicsit is adnak a jó hírükre, és szeretnék megtartani vásárlóikat, minőségi anyagokkal dolgoznak, és garanciát is biztosítanak. A vászonképek esetében a minőség a festővászonra, a vakrámára, illetve a nyomtatásra vonatkozik.

 

A minőségi alapozhoz a szakemberek valódi festővásznat használnak, erre nyomtatják a képet. Illetve olyan kivitelt választanak, amely nem törik és nem kopik, sőt, akár le is mosható. A vakráma pedig fontos, hogy olyan anyagból készüljön, amely évek múlva is igényes megjelenést kölcsönöz a képnek. Ehhez remek választás lehet például a borovi fenyő, amely valóban strapabíró. A nyomtatás tekintetében pedig érdemes hangsúlyt fektetni a karcálló és nedvességálló festékre, amihez ha hozzáérünk, nem jön le róla. Ha minőségi vászonképet keresnél, látogass el a vaszonkep.hu oldalára!

 

Persze a kiváló minőség ellenére is előfordulhatnak apróbb hibák, vagy az is akár, hogy a vásárló és a szakember elképzelései nem egyeznek. Erre az esetre találták ki a pénzvisszafizetési garanciát. A legyártott cég probléma esetén visszaadja a kép árát, vagy megegyezés szerint újra legyártja. Természetesen mindez cégfüggő, hiszen míg van, ahol gond és indoklás nélkül is tartják magukat a garanciához, addig előfordulhat, hogy más helyeken lényegretörő indoklás szükséges.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Karsai Dániel akként döntött, hogy 2024. március 31. napjával befejezi az ügyvédi tevékenységét és egyúttal ki...
Bővebben >>