. Ma Emőd napja van.
Baba született az M3-as autópályán
2011-06-14 22:29:27
Baba született az M3-as autópályán

Baba született az M3-as autópályán

Nem mindennapi eseményre lehettek figyelmesek azok, akik ma reggel az M3-as autópálya bevezető szakaszán közlekedtek. A pálya újpesti lehajtójánál ugyanis egy veresegyházi kisbaba készülődött arra, hogy meglássa a napvilágot. A szülők reggel fél hétkor indultak el Veresegyházról egy budapesti kórházba, de a baba az intézménybe érkezés előtt, háromnegyed hétkor gondolta úgy, hogy világra jön.

 

A különleges körülmények között szült kétgyermekes édesanya, Zsófi (32) elmondása szerint fájásai hajnali ötkor kezdődtek. Autójukkal éppen az újpesti lehajtónál voltak, amikor már nem lehetett várni, és félre kellett állniuk, hogy második gyermekük megszülethessen, közben az édesapa hívta a mentőket.

 

Az újszülött kisfiút, megszületése után, az édesanya kardigánjába takarták, míg meg nem érkeztek az Országos Mentőszolgálat és a Peter Cerny Alapítvány mentőautói, hogy kórházba szállítsák a kicsit és édesanyját. Időközben az aggódó nagyszülők is a helyszínre érkeztek, a szülők első gyermekével, Jázminnal.

 

A kisfiú, Balázs, egészséges, 3750 grammal és 59 centiméterrel született. A köldökzsinórt az édesapa vághatta el. A kisbaba és anyukája, amennyiben minden rendben lesz, pár nap múlva elhagyhatják a kórházat.

 

Ezúton a Veresegyházi Hírhatár is gratulál a kis jövevényhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

 

 

Hírforrás: blikk.hu


További híreink
Miért hízol, és mit tudsz tenni ellene?
Vannak, akik szinte bármennyit ehetnek, mégsem híznak el, míg mások csak ránéznek egy szelet sütire, és rögtön felugrik 3 kiló plusz. Persze ezért a legtöbben a genetikát...
2020-07-16 20:55:42, Hírek, Fókuszban Bővebben
Biztosítsa Ön is életét!
Ha rendelkezik némi megtakarítással, a jövedelmezőség miatt nem mindegy, hogy miben, milyen formában tartja azt. Sokan megfeledkeznek a megtakarításos életbiztosítás form...
2020-04-14 22:18:24, Hírek, Fókuszban Bővebben
SIKERES VOLT A VALENTIN NAPI GYŰJTÉS
Sikeres volt a Valentin napi gyűjtés - ingyenes ultrahang vizsgálatok Budapesten.
2020-03-04 15:39:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A gyerekeivel eltűnő ibizai milliárdos ügye nagy vihart kavart a hazai közvéleményben, csakhogy azóta kiderült...
Bővebben >>