. Ma Orbán napja van.
Biztosítsa Ön is életét!
2020-04-14 22:18:24
Biztosítsa Ön is életét!

Biztosítsa Ön is életét!

Ha rendelkezik némi megtakarítással, a jövedelmezőség miatt nem mindegy, hogy miben, milyen formában tartja azt. Sokan megfeledkeznek a megtakarításos életbiztosítás formákról, ha a megtakarításaik elhelyezésében gondolkodnak, pedig általában e formák rendkívül kedvező konstrukciók lehetnek.

 

Életbiztosítás - mikor és kinek?

Régi megállapítás, ám ma is igaz: életünkre nincs garancia, nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, mikor ér véget az életünk. Ez a mai világunkban fokozottan igaz. Ugyan fiatalként még igyekszünk nem az életünk végére készülni, ám jó, ha már ezekben az években előrelátóak vagyunk, és gondoskodunk magunkról és családunkról, hiszen bármi megtörténhet. Sokszor előre nem látott vagy nem várt események sora követi egymást az életünkben, és a jelenleg is világszerte dúló járvány még inkább rámutat: mennyire törékeny az életünk – hiszen amit egyik nap még biztosnak hittünk, a másik nap kártyavárként omlik össze. Éppen ezért mindenkinek érdemes megtakarításainak egy részét életbiztosításos formákban tartani. De mi is az életbiztosítás és kinek éri meg kötni?

 

Az életbiztosítás elsősorban azoknak az embereknek ajánlható, akik jövőjüket biztonságban szeretnék tudni, és fel szeretnének készülni a jövőben bekövetkező váratlan helyzetekre, életeseményekre. Életbiztosítás kötésével egy havi kisebb kiadás fejében bárki biztonságban tudhatja a jövőjét, és nyugodtan élheti életét. Ma már számtalan életbiztosítási konstrukció közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja azt a formát, ami számára a legkedvezőbb megoldásokat nyújtja.

 

Megtakarításos életbiztosítás a tervei megvalósítására!

Az életbiztosítások egyik fajtája, az ún. megtakarításos életbiztosítás, amely az életbiztosítások nyújtotta biztonságot kombinálja a megtakarításokkal. Lényege, hogy egyrészt életbiztosításként működik, vagyis hosszú távra kötjük, és bármilyen baleset ér minket, vagy esetleg a futamidő alatt véget ér az életünk, akkor a biztosításból fedezheti a családunk a felmerülő költségeket. Ha pedig a futamidő letelik, akkor a megtakarítást kaphatjuk kézhez, amelyből fedezhetjük tervezett kiadásainkat.

 

További jó hír, hogy a megtakarításos életbiztosítás konstrukciók még a nyugdíj előtakarékossági lehetőségeknél is többet nyújtanak. Mindenki számára köztudott, hogy az öregségi nyugdíjak a legtöbb esetben nem fedezik az idősek kiadásait, így az állam által juttatott járandóságot nem árt kiegészítenünk, ha az aktív éveink alatt megszokott életszínvonalon szeretnénk élni időskorunkban is. Ehhez nyugdíj előtakarékossági megtakarítási formákat vehetünk igénybe, ám ezek csupán saját részünkre teljesítenek kifizetéseket. A megtakarításos életbiztosítások szeretteink részére is kifizetést nyújtanak (ha megjelöljük őket kedvezményezettként), így halálunk után számukra nem jelentenek többletterhet a temetéssel járó vagy egyéb felmerült költségek. Így mindenki jól jár, hiszen családtagjainkat, szeretteinket nem terheljük halálunk után adóssággal, hanem ezeket a terheket is levesszük a vállukról.

 

Ugyancsak kedvező az ajánlatban, hogy léteznek kiemelt hozammal járó biztosítási formák, és érdemes utánajárnunk, hogy adójóváírást igénybe vehetünk-e utánuk, hiszen a legtöbb esetben ez is jár, ami még inkább kedvezővé teszi e megtakarítási formákat.

 

                                                                                                                                                                                               (X)

 

Utoljára frissítve: 2020-04-14 22:19:31

További híreink
SIKERES VOLT A VALENTIN NAPI GYŰJTÉS
Sikeres volt a Valentin napi gyűjtés - ingyenes ultrahang vizsgálatok Budapesten.
2020-03-04 15:39:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az anti-aging arcápolás gyakorlati megvalósítása
Amennyiben sikerül folyamatosan gondoskodnod a bőrödről és a rendszeresen alkalmazod a számodra leginkább bevált arcápolási rutint, akkor rajtad egész egyszerűen nem lesz...
2019-12-15 17:38:18, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hogyan tanítsuk meg a gyereknek, hogy mennyi is az idő?
Az idő fogalmával már egészen kis korban megismerkednek a gyerekek, hiszen az “5 perc múlva indulni kell“, vagy a “csak 20 percet kell várnunk“ már igen korán ismerős mon...
2019-11-21 19:26:08, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére