. Ma Ipoly napja van.
Biztosítsa Ön is életét!
2020-04-14 22:18:24
Biztosítsa Ön is életét!

Biztosítsa Ön is életét!

Ha rendelkezik némi megtakarítással, a jövedelmezőség miatt nem mindegy, hogy miben, milyen formában tartja azt. Sokan megfeledkeznek a megtakarításos életbiztosítás formákról, ha a megtakarításaik elhelyezésében gondolkodnak, pedig általában e formák rendkívül kedvező konstrukciók lehetnek.

 

Életbiztosítás - mikor és kinek?

Régi megállapítás, ám ma is igaz: életünkre nincs garancia, nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, mikor ér véget az életünk. Ez a mai világunkban fokozottan igaz. Ugyan fiatalként még igyekszünk nem az életünk végére készülni, ám jó, ha már ezekben az években előrelátóak vagyunk, és gondoskodunk magunkról és családunkról, hiszen bármi megtörténhet. Sokszor előre nem látott vagy nem várt események sora követi egymást az életünkben, és a jelenleg is világszerte dúló járvány még inkább rámutat: mennyire törékeny az életünk – hiszen amit egyik nap még biztosnak hittünk, a másik nap kártyavárként omlik össze. Éppen ezért mindenkinek érdemes megtakarításainak egy részét életbiztosításos formákban tartani. De mi is az életbiztosítás és kinek éri meg kötni?

 

Az életbiztosítás elsősorban azoknak az embereknek ajánlható, akik jövőjüket biztonságban szeretnék tudni, és fel szeretnének készülni a jövőben bekövetkező váratlan helyzetekre, életeseményekre. Életbiztosítás kötésével egy havi kisebb kiadás fejében bárki biztonságban tudhatja a jövőjét, és nyugodtan élheti életét. Ma már számtalan életbiztosítási konstrukció közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja azt a formát, ami számára a legkedvezőbb megoldásokat nyújtja.

 

Megtakarításos életbiztosítás a tervei megvalósítására!

Az életbiztosítások egyik fajtája, az ún. megtakarításos életbiztosítás, amely az életbiztosítások nyújtotta biztonságot kombinálja a megtakarításokkal. Lényege, hogy egyrészt életbiztosításként működik, vagyis hosszú távra kötjük, és bármilyen baleset ér minket, vagy esetleg a futamidő alatt véget ér az életünk, akkor a biztosításból fedezheti a családunk a felmerülő költségeket. Ha pedig a futamidő letelik, akkor a megtakarítást kaphatjuk kézhez, amelyből fedezhetjük tervezett kiadásainkat.

 

További jó hír, hogy a megtakarításos életbiztosítás konstrukciók még a nyugdíj előtakarékossági lehetőségeknél is többet nyújtanak. Mindenki számára köztudott, hogy az öregségi nyugdíjak a legtöbb esetben nem fedezik az idősek kiadásait, így az állam által juttatott járandóságot nem árt kiegészítenünk, ha az aktív éveink alatt megszokott életszínvonalon szeretnénk élni időskorunkban is. Ehhez nyugdíj előtakarékossági megtakarítási formákat vehetünk igénybe, ám ezek csupán saját részünkre teljesítenek kifizetéseket. A megtakarításos életbiztosítások szeretteink részére is kifizetést nyújtanak (ha megjelöljük őket kedvezményezettként), így halálunk után számukra nem jelentenek többletterhet a temetéssel járó vagy egyéb felmerült költségek. Így mindenki jól jár, hiszen családtagjainkat, szeretteinket nem terheljük halálunk után adóssággal, hanem ezeket a terheket is levesszük a vállukról.

 

Ugyancsak kedvező az ajánlatban, hogy léteznek kiemelt hozammal járó biztosítási formák, és érdemes utánajárnunk, hogy adójóváírást igénybe vehetünk-e utánuk, hiszen a legtöbb esetben ez is jár, ami még inkább kedvezővé teszi e megtakarítási formákat.

 

                                                                                                                                                                                               (X)

 

Utoljára frissítve: 2020-04-14 22:19:31

További híreink
A vászonképekkel kapcsolatos elvárások
Bármilyen termékről is van szó, a megfelelő minőség és a garancia ma már mindenhol elvárt. Nincs ez másképp a vászonképek esetében sem.
2020-08-12 19:46:04, Hírek, Fókuszban Bővebben
Korszerű és stabil ipari gurulóállványok a biztonság jegyében
Miben rejlik az ipari gurulóállvány hasznossága, leginkább mely munkaterületeken lehet kihasználni a fizikai adottságait, illetve mik lehetnek a jogos elvárások vele szem...
2020-08-12 19:43:30, Hírek, Fókuszban Bővebben
Miért hízol, és mit tudsz tenni ellene?
Vannak, akik szinte bármennyit ehetnek, mégsem híznak el, míg mások csak ránéznek egy szelet sütire, és rögtön felugrik 3 kiló plusz. Persze ezért a legtöbben a genetikát...
2020-07-16 20:55:42, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen termékről is van szó, a megfelelő minőség és a garancia ma már mindenhol elvárt. Nincs ez másképp a ...
Bővebben >>