. Ma Auguszta napja van.
Elhunyt Harcos György önkormányzati képviselő
2015-01-26 17:23:08
Elhunyt Harcos György önkormányzati képviselő

Elhunyt Harcos György önkormányzati képviselő

Régóta lehetett hallani, hogy nagyon beteg ...

 

Tavaly december 20-án találkoztam vele a Virágos Veresegyház díjkiosztó ünnepségén. Hangja talán egy kicsit még fakóbb volt, mint addig, nehezebben járt, de a mosoly az arcán ugyanolyan volt, mint amióta megismertem. Kedves volt velem, mint bármikor, amikor találkoztunk, még egy kicsit csaltunk is, idő előtt odaadta nekem az emléklapot, mert megértette az indokomat, miért sietek. Huncut mosollyal kérte, ne áruljam el senkinek a téren. Akkor nem tettem.

 

1947-ben Őrszentmiklóson született. 1957 óta élt Veresegyházon. 

 

Képviselővé választása előtt ezt írta magáról:

 

Általános iskolai tanulmányaimat Veresegyházon, középiskolai tanulmányaimat pedig Budapesten végeztem. 1970-től Veresegyház város Gazdasági, Műszaki Ellátó Szervezeténél (GAMESZ) dolgoztam 2009-ig, nyugdíjba vonulásomig. Több évtizedig sportoltam, és sportvezetőként is tevékenykedtem. 1984-től 1995-ig a Víz- és Csatornamű Társulat elnöke voltam. Városunkban több évtizeden keresztül társadalmi munkában, a munkálatok szervezésében és irányításában is részt vettem. 1972-től 1990-ig tanácstagként, 1990-től a képviselőtestület tagjaként veszek részt településünk életében, a fejlesztések tervezésében, a döntések meghozatalában. Veresegyházért elkötelezett ember vagyok. Pásztor Béla polgármesterjelölt programját támogatom, amely körzetünk fejlesztését is magában foglalja. Telefonon állandóan hívható vagyok. Megválasztásom esetén ismételten rövidesen találkozunk!

 

Találkoztam még Gamesz vezető korából beosztott munkatársakkal, akik egybehangzóan állították, megbízható, a beosztottaiért minden esetben kiálló, a nekik adható juttatásokért mindig harcoló főnök volt.

 

Temetéséről később intézkednek.

 

Utoljára frissítve: 2015-01-26 17:24:37

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
Bővebben >>