. Ma József napja van.
Fantasztikus eredmények a Dollhouse Amatőr Bajnokságon és European Pole Sport Globe-on!
2017-05-25 18:17:26
Fantasztikus eredmények a Dollhouse Amatőr Bajnokságon és European Pole Sport Globe-on!

Fantasztikus eredmények a Dollhouse Amatőr Bajnokságon és European Pole Sport Globe-on!

A gödöllői Catwalk Ironairbase stúdióban 2013 óta zajlik a munka Gödöllő belvárosában.


A rúdsport műfajai mellett karika és silk/hammock szereken is edzenek a tanítványok, versenyeken képviselik a stúdiót, rendszeresen szerveznek workshopokat világbajnokok részvételével, nyaranta edző tábort tartanak és a régió sportnapjain, rendezvényein is rendszeresen fellépnek.

 

2017. május 20-án került megrendezésre az éves hagyományos Dollhouse Amatőr Bajnokság és European Pole Sport Globe, mely Magyarország legrégebbi rúdsport eseménye. Légtorna és rúd kategóriákban, a gyerekektől kezdve a profi felnőttekig, egyéniben és duóban is nevezhetnek a vállalkozó szelleműek, hogy színpadra lépjenek a kőbányai Köszi Kő Café-ban.

 

A legtöbb gödöllői indulónak első versenye volt, s volt, aki egyből két szeren: karikán és rúdon is megmérettette magát a világbajnokokat felsorakoztató zsűri előtt.


Már reggel 9:00-kor elkezdődtek a próbák, s csupán este 19:00 után került sor az eredményhirdetésre, ahol számos éremmel és ajándékkal lett gazdagabb a Catwalk.

 

Szám szerint a legtöbb induló a gödöllői stúdiót képviselve érkezett a versenyre, ahol idén több mint ötven sportoló versenyzett.

 

Karika szeren a juniorok között Buzás Blanka lett aranyérmes, gyerekek között negyedik lett Szrogh Nóra, míg a felnőttek között mindhárom érmet elhozta a gödöllői csapat: Ress Adrien, Szepesi Kinga és Berkes Szandra lett helyezett a mezőnyben, míg mögöttük negyedik helyen végzett a szintén gödöllői Bereczki Mária.

 

Kezdő rúd kategóriában Szabó Luca arany érmes lett mazsorettel kiegészített koreográfiájával. Botlik Renáta a dobogótól csupán öt pontra az ötödik helyet szerezte meg a kategóriában a Halott menyasszony című film ihlette produkciójával, míg Budai Ildikó hetedik, Gerháth Eszter a nyolcadik lett.

 

Középhaladó kategóriában, mely idén a legnépesebb volt a versenyen, a gödöllői versenyzők egymástól csupán 0.5-1 pontra, a dobogót követik. Negyedik helyen végzett Berkes Szandra, ötödik helyen Mészáros Nelli, míg nyolcadik helyen Dabi Renáta. Rendkívül színes és izgalmas volt ez a kategória, Szandra egy őrült, színes világot, Nelli egy zombit jelenített meg a színpadon, míg Renáta azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy magyar rock zenére táncolt.

 

Az Elit mezőnyben indult a stúdió egyik trénere, Farkas Lilla, aki először lépett színpadra profik között, s egy győzelemmel felérő harmadik helyet hozott el a European Pole Sport Globe-ról. Farkas Lilla budapesti tanítványai még egy kezdő negyedik helyet és egy középhaladó hatodik helyet értek el a Catwalk testvér stúdiójának, az ELTE-BEAC Polefitness színeiben.

 

A stúdió trénerei rendkívül büszkék minden tanítványra. Elsődleges szempontnak tartják, hogy a tanulók önmagukat és saját határaikat akarják leküzdeni a versenyzés során, legyenek egyediek, valósítsák meg önmagukat. Szerencsére, ez rendre meg is valósul, ezúttal is mindannyian rengeteget fejlődtek a felkészülés alatt és rendkívül kreatív produktumok jöttek létre.

 

Legközelebb 2017. május 27-én szombaton a Pole Art Hungary versenyen drukkolhatunk a Catwalk-nak.

 

CATWALK EREDMÉNYEK:

Karika gyermek: Szrogh Nóra 4. hely
Karika junior: Buzás Blanka 1. hely

Karika felnőtt női egyéni:
1. Ress Adrienn
2. Szepesi Kinga
3. Berkes Szandra (Isaszeg)
4. Bereczki Mária

 

Rúdtánc kezdő:

1. Szabó Luca (Mogyoród)
5. Botlik Renáta
7. Budai Ildikó
8. Gerháth Eszter

 

Rúdtánc középhaladó:
4. Berkes Szandra (Isaszeg)
5. Mészáros Nelli
8. Dabi Renáta

 

Elit:
3. Farkas Lilla (Szada)

Vezető edző: Sárai Tícia, edzők: Farkas Lilla, Váry Kinga


Mogyoród:

Mogyoródi hölgy nyerte az amatőr rúdsport bajnokság kezdő kategóriáját!
Szabó Luca, az ELTE pszichológus hallgatója az ELTE-BEAC Polefitness-en ismerkedett meg egy éve a rúdsporttal, s immáron a BEAC eddigi legsikeresebb amatőr rúd sportolója a kezdő kategóriában szerzett első helynek köszönhetően. Kecses koreográfiájában mazsorettel ötvözte a rúdfitnesst.

2017. május 20-án a Dollhouse Amatőr Bajnokságon indult a BEAC és a gödöllői Catwalk Ironairbase stúdió színeiben, s élete első versenyén egyből a dobogó legfelső fokára állhatott Luca, aki megtalálta számításait a sportágban, hiszen a mazsorettet abbahagyta és immáron teljesen a rúd edzéseknek szenteli az idejét, melyet csupán szeptember óta űz.

 

Szada:

Elit kategóriában lett harmadik a szadai sportoló.
Farkas Lilla, a gödöllői Catwalk Ironbase stúdió edzője és versenyzője bronz érmes lett a European Pole Sport Globe versenyen, ahol először mérettette meg magát a profik között. Edzője a szintén szadai származású Sárai Tícia.

A gödöllői stúdió rendszeresen fellép szadai rendezvényeken, mivel rengeteg szadai tanítványuk van. Legutóbb a Majálison tartottak bemutatót, legközelebb pedig a Táncol a téren szórakoztatják a közönséget, ahol ki is lehet majd próbálni a rúdfitnesst.

 

Isaszeg:

Két kategóriában is indult az isaszegi hölgy.
Berkes Szandrának bár első versenye volt a 2017. május 20-án megrendezett Dollhouse Amatőr Bajnokság, egyből két szeren: karikán és rúdon is megmérettette magát a világbajnokokat felsorakoztató zsűri előtt.
Szandra másfél éve tagja a gödöllői Catwalk stúdiónak, ahol kezdetben a rúdsporttal ismerkedett meg, majd fokozatosan ásta bele magát a légtorna művészetébe is.
Karika felnőtt női egyéniben bronz érmet szerzett, míg a rúdon középhaladó kategóriában – mely idén a legtöbb indulót számlálta a versenyen - a gödöllőiek közül a legjobb eredményt elérve negyedik helyet szerzett.

 

Képek a résztvevőkről>

 

További híreink
A látványos álviták után külön egyezséget kötött a Momentum és a DK
A DK visszalépteti eddigi csepeli jelöltjét és beáll a momentumos Dukán András Ferenc polgármester jelölti kampánya mögé.
2024-03-02 16:17:16, Hírek, Sport Bővebben
Nagy-Bandó üzent az ATV-től távozó Somos Andrásnak
A humorista megemelte a kalapját a távozó tévés előtt. Szerinte a hiba nem bűn, csupán emberi dolog – idézi a szeretlekmagyarorszag.hu.
2024-02-26 12:34:41, Hírek, Sport Bővebben
A Novák-Varga pedofilügy robbant a Fidesz-táborban, teljes a káosz
A történtek hatására azonnal 150-225 ezer szavazóval csökkent a teljes népességben a kormánypárt támogatottsága. Ez jelentős változás.
2024-02-24 13:57:04, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Megoldás Mozgalom (MEMO) “Mintatelepülés” címmel indított pályázatot azoknak a leendő polgármestereknek, aki...
Bővebben >>