. Ma Márk napja van.
Főszerkesztőt keres a Veresegyházi Hírhatár!
2011-10-02 12:41:33
Főszerkesztőt keres a Veresegyházi Hírhatár!

Főszerkesztőt keres a Veresegyházi Hírhatár!

Olvasói levéllel búcsúzik egy év után a Veresegyházi Hírhatár főszerkesztője, Válóczy Szilvia. Munkája során, Veresegyházon is új dimenzióba lépett a média fogalma. Kitartó munkássága révén hatalmas olvasói tábort mozgatott meg. Most életkörülményeinek megváltozása miatt mondott le főszerkesztői pozíciójáról.

 

Kedves Olvasóim!

Egy éves kitartó újságírói munkám után életkörülményeim megváltozása miatt arra kényszerültem, hogy átadjam a Veresegyházi Hírhatár főszerkesztői pozíciómat.

 

A Veresegyházi Hírhatár, a Hírhatár Lapcsoport tagjai között elsőként, pontosan egy éve indult útjára abban a reményben, hogy a lakosságért, egy új, formabontó hírforrásként legyen jelen, minden nap friss hírekkel, tudósításokkal, interjúkkal. Munkámnak köszönhetően az oldal hamar a köztudatba lépett, egyre többen és többen olvasták naponta. Mára közel tízezer olvasót tudhat magáénak egy tizenhatezer lakosú városban, mely azt mutatja, hogy érdemes volt ezt az internetes újságot elindítani.

 

Munkám során mindig arra törekedtem, hogy a helyi médiákkal együtt dolgozva képviseljük a lakosság érdekeit, tolmácsoljuk a hivatalok, közintézmények mondanivalóját, de az egyébként lakosságot érintő bulvár témákat is megjelentessük. Amiben ez az újság több, mint bármelyik média, az a naprakész információhalmaz, amit a lakosság elé tár, röviden, tömören és lényegre törően, valamint az a lehetőség, hogy az olvasók saját maguk is részt vehetnek szerkesztésében.

 

Több helyről hallottam vissza, hogy a Veresegyházi Hírhatár megszokott normákat döntött le maga előtt, és egy teljesen új olvasókultuszt indítva el nagy népszerűségre tett szert. A facebook és az iwiw közösségi portálok segítségével még több olvasót tudtunk a Veresegyházi Hírhatár oldalára vonzani, hiszen a napi, aktuális veresegyházi hírek olvasóink híréhségét kielégítve folyamatosan biztosítva vannak. A napi történések aktuális képanyagai által még stílusosabb és egyedibb ez az internetes média.

 

Be kell vallanom, hogy nagyon fáj a szívem, amiért ezt az újságot át kell adjam az utánam következőknek. A Gödöllői Hírek után, a Veresegyházi Hírhatár volt az első Hírhatáros internetes oldal, mely új légkört teremtett a helyi médiában, és vezető híranyagaival valami újat, valami pluszt adott az olvasóknak. Rengeteg ismeretséget szereztem, és nagyon sok barátot.

 

Köszönöm a helyi médiáknak önzetlen segítségüket, különös tekintettel a Tavirózsa Rádiónak azt, hogy minden nap tart lapszemlét napi híreinkből, a Veresi tévének és a Veresi Piactér újságnak a gyakran leadott reklámunk megjelentetéséért, valamint a Veresei Krónikának, hogy többször átvette a híreinket.

 

Köszönöm a napi szinten visszajáró olvasóink jelenlétét, hiszen nélkülük ez az oldal semmit sem érne. Köszönöm mindazoknak, akik munkámat segítve naponta közreműködnek internetes újságunk hírforrásaiként.

 

Nem utolsó sorban, köszönöm az oldal tulajdonosának, Rosenberg Tamásnak, hogy hitt bennem és lehetővé tette számomra, hogy a Veresegyházi Hírhatáron keresztül írhassak az embereknek, róluk és nekik, továbbá köszönöm Rosenberg Ádámnak a töretlen fejlesztői segítséget, mellyel ez az online csatorna még profibb és kimagaslóbb lett. Ezzel együtt mindenkinek tudnia kell, hogy ez az újság kizárólag közös összefogással tudott így előre jutni.

 

Remélem, hogy egy új főszerkesztő munkájával legalább ennyire jó, vagy még jobb lesz majd ez az újság. Remélem, olvasóink továbbra is meg lesznek elégedve az újság tartalmával, színvonalával, és örömmel olvasnak majd a jövőbéli történésekről. Ehhez az új főszerkesztőnek kívánok sok sikert és azt, hogy munkájának gyümölcseit ugyanúgy elismerjék, ahogyan azt enyéimmel tették.

 

Köszönettel: Válóczy Szilvia

 

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Bármilyen előzmény nélkül, mint derült égből a villámcsapás, én is úgy találkoztam először Magyar Péter nevéve...
Bővebben >>