. Ma György napja van.
Háború van!
2013-01-13 07:56:45
Háború van!

Háború van!

Köszönöm eddigi támogatását és azt a megtiszteltetést, hogy szolgálhatok egy nemes célt.

 

Az, hogy több mint, kilencezren csatlakoztak a 12 bankot érintő feljelentéshez, bizakodásra ad okot. Bizakodásra ad okot, hogy beindul egy öntisztító folyamat, amikor elég sokan képesek leszünk félretenni mindazt, ami megoszt bennünket és a közös ügy érdekében, a magyar nemzet és az ország érdekében kiállunk, igazunkért és a jövő nemzedékért.

Válaszúthoz érkeztünk – mindannyian!

 

Beindult egy jól megszervezett gépezet, hogy lerombolja mindazt, amit eddig létrehoztunk.

 

Arra kérem, ha egyetért csatlakozzon! Csatlakozzanak azok is, akik már a feljelentéshez csatlakoztak. Az ellenség árgus szemekkel figyeli az eseményeket. Ez egy nagy próbatétel, amely sok mindent eldönthet. Ha ezt a lángot hagyjuk most kialudni, ki tudja mikor lesz megint újból szikra csiholva hozzá.

 

Háború van! Aljas és alattomos, hadüzenet nélküli háború. Mint annyiszor a történelemben, a magyarság most is megosztott. Nincs senki, aki összefogja, de sokan vannak azok, akik elhomályosítják látását, és éles nyelvükkel, csalárd szólamaikkal, hamis ígéreteikkel megalkuvásra késztetik. Az egység legcsekélyebb szikrájánál ott teremnek, és jól begyakorolt módszereikkel testvért testvér ellen hangolnak…


Hunyadi a törökverő megzabolázta a Rácországban dúló törököket, Szendrőnél megverte Isák béget, Nagyszebennél és a Vaskapunál fényes győzelmeket aratott a túlerőben lévő török seregek felett. Életcéljának tekintette hazája védelmét és az oszmán hatalom összezúzását. Hunyadi törökverő volt, mert akkor az volt a veszély, viszont most bankár veszély van, de nincs Hunyadi! Az a kérdés, hogy Önök beérik-e egy Dévaival?

Egy aljas paktum előkészítése zajlik.

Előre szeretnének menekülni és ehhez civil szervezetek szentesítését akarják megszerezni. Az a cél, hogy elkenjék a vétkesek felelősségre vonását és a legcsekélyebb anyagi veszteséget szenvedjék el. Sajnos ehhez több „alulról” szerveződő (ál)érdekvédő és előre létrehozott szervezet asszisztálását fogják megszerezni.

 

Elérkezett az idő a rendteremtésre!

Túl sok kis paprikajancsi ugrabugrál a placcon, semminemű felhatalmazás és elfogadottság nélkül, de véleményüket, mint meghatározó tényező próbálják tálalni. Életcélomnak tekintem Magyarország és a magyar nemzet védelmét! Életcélomnak tekintem az ország kirablását levezénylő hatalom összezúzását, ezen belül a devizahitelezés csalásának felgöngyölítését és a kárvallottak kártalanításának elérését.

Májusban lesz öt éve a megalkuvást nem ismerő harcnak. Ez fél évtized (!), majdnem ennyi ideig tartott a második világháború. De ennek így tovább nincs értelme. Felhatalmazásra van szükségem.

 

Éppen ezért megkérdezem a nagyérdeműt, hogy elfogad-e vezérnek?

 

Ha nem fogad el, azt tudomásul veszem, és leteszem a lantot, átadom a stafétabotot annak aki méltóbb erre. Boldogan megteszem. Ha kellő számban elfogadnak, akkor esküszöm, hogy győzelemre visszük ezt a harcot! Volt egy törökverő Hunyadi, az idők szavát meghallva Isten és Önök segedelmével, lesz egy bankárverő Dévai is.

 

Ehhez 50.000 (ötvenezer) meghatalmazást kérek legalább! Az ötszázezer még jobb lenne, de ötven ezer meghatalmazóval a hátam mögött már érdemben fel tudok lépni. Az már megkerülhetetlen tömegbázis. Annak már a szele is elég ahhoz, hogy a paprikajancsikat leseperje a placcról.

Eddigi tevékenységem a garancia ahhoz, hogy itt megalkuvás ne történjen. Az Önök meghatalmazása a garancia ahhoz, hogy valós háttér tömegbázissal rendelkező érdekvédelemmel rendelkezzenek az átvert adósok.

 

Életutam nyitott könyv mindenki előtt. Hogy miért teszem mindezt, még pontosan meghatározni nem tudom. Valami hajt – belülről és mélyen. Pezseg a vérem és prüszkölök. Harci kedvem az egekben, közben meg fenem a kardom, de mi haszna ennek felhatalmazás nélkül?

Csatát csata után vívunk, eddig voltak győzelmek. A január 15-i Kúria ítéletnek lesz fajsúlya, de nem ettől fog eldőlni a háború sorsa. Ha az ítélet megmarad, az még egy jelentős győzelem, de ha elveszik, a háborút még nem vesztettük el.

 

Senki se essen kétségbe attól. Aminek igazán van jelentősége az az, hogy mennyien leszünk képesek azonos nézetet vallani, legalább a deviza átverések terén. Mennyien leszünk képesek felsorakozni egy zászló alá? Ez a legnagyobb feladat emberek és pénzbe se kerül! Mégis képtelenek vagyunk meglépni.

 

Sokan, nagyon sokan kérdezték, hogy miben segíthetnek a harcomban? Ez nem az én harcom, ennyi energiával én a világ bármely részén boldogulhatok. Ez egy nemzet harca! Harc a túlélésért, a megmaradásért és az emberek önbecsülésének helyreállításáért.

 

Erre kérek felhatalmazást!

Köszönettel és tisztelettel, az eddigi bizalomért.

Tisztelettel, Kásler Árpád

Szs

Utoljára frissítve: 2013-01-13 18:04:05

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy őrbottyáni földtulajdonos több mint kétmilliárd forintos kártalanítást követel, miután tervei szerint term...
Bővebben >>