. Ma Emma napja van.
Jótékonysági est az iskolai alapítvány részére
2015-04-17 13:31:15
Jótékonysági est az iskolai alapítvány részére

Jótékonysági est az iskolai alapítvány részére

Néhanapján az ember keresi a csodák titkos receptjét, kutatja a különleges összetevőket, amikből egy kis csiribí-csiribá után valami hihetetlen születik.

 

Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy Szadán lehet számítani a szülőkre, és rajtuk keresztül a közelebbi-távolabbi vállalkozásokra, cégekre, magánszemélyekre, ha arról van szó, hogy az iskola szépüljön, bővüljön, felszereltségét a kor követelményeihez igazítsuk, környezetét a gyerekek számára komfortosabbá, biztonságosabbá tegyük.

 

Csodák?

Márpedig vannak!

Néhanapján az ember keresi a csodák titkos receptjét, kutatja a különleges összetevőket, amikből egy kis csiribí-csiribá után valami hihetetlen születik.

Mint amikor a csillagos kaftános mágusok a telihold beszűrődő fényénél félhomályos vegykonyhájukban hatalmas üstbe morzsolják, szórják bele a varázsitalhoz szükséges hozzávalókat.

Az éj leple alatt varázsigéket mormolva jól összekotyvasztják, megfőzik az elixírt, hogy aztán a finomabbnál finomabb kristályüvegcsékbe töltve őrizzék a titkot…

A mesét, akárcsak Seherezádé a szultán sátrában, ezeregy éjen át is folytathatnám, de elárulom inkább, hogy a csodák bennünk vannak. Benned, bennem, és mindazokban, akik évről -évre, napról-napra képesek tenni egy-egy kis lépést valamilyen nemes cél érdekében.

A szadai iskola szülői közössége és pedagógusai, valamint a támogató személyek és cégek, már javában készülnek az idei nagy közös varázslatra: az iskola alapítványa javára rendezett jótékonysági bálra.

Szeretettel hívjuk, várjuk Önt is a Szadai Székely Bertalan Általános Iskola Jótékonysági estjére

Az est fővédnöke: Dr. Kiss Gergely, háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó

Ebben az évben az „EZEREGYÉJ” hangulatát idézzük fel. Ennek keretében a legötletesebb saját készítésű lámpással érkező vendég nyereményben részesül!

Az elmaradhatatlan Welcome drink és Meglepetés műsor mellett zene, tánc, vacsora, tombola szerepel a programban.

Jegyelővétel 3000 Ft-os áron telefonos egyeztetés után Lengyelné Somlai Tündénél (06 20 9121909) vagy Szigeti Katalinnál (06 30 5295675). Április 10. után a jegyek 3500 Ft-os áron kaphatók.

A múlt évben fergeteges hangulatban, telt házzal zajlott a jótékonysági bál, melynek bevételéből önkormányzati támogatással a gyerekek és szülők egy régi álma vált valóra: az udvar parkosítása és játszótér megépítése. A megelőző évek bevételeinek köszönhetően az iskola 25 lapmonitorral, suliboxokkal és felújított iskolapadokkal gyarapodott.

Az idei bál bevételét a korszerű és hatékony oktatás támogatásához szükséges projektorok, zenelejátszók, valamint a gyerekek kényelmét szolgáló, a biztonságos tárolást lehetővé tévő további suliboxok beszerzésére fordítjuk.

Köszönjük, hogy támogatja terveink megvalósulását!

Életfa a Gyermekekért Alapítvány

Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet

66000011-11091226-00000000

Szada, Székely Bertalan Ált. Isk. SZMK

Dr. Farkas Anikó

 

 

Utoljára frissítve: 2015-04-17 13:33:12

További híreink
A Veres1 Színház közleménye
A Veres1 Színház is áldozata a kultúrális tao-megvonásnak.
2018-11-18 20:33:03, Hírek, Kultúra Bővebben
Vörös
Vers
2018-10-23 20:22:48, Hírek, Kultúra Bővebben
A Valentin nap eredete
Ezen az ünnepen (amelynek vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult) a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket.
2017-02-14 11:02:59, Hírek, Kultúra Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>