. Ma Emma napja van.
Kásler Árpád per 2012. 04. 26. Szeged
2012-04-24 23:27:15
Kásler Árpád per 2012. 04. 26. Szeged

Kásler Árpád per 2012. 04. 26. Szeged

Kásler Árpád 2012. 04. 20-án arról tájékoztatott a honlapján, hogy a pénzintézetek devizaalapú hitelezéseit, és az azzal kapcsolatos banki szolgáltatásokkal kapcsolatban felmerült kétségek, valamint adócsalás alapos gyanújának tisztázása kapcsán, Kásler feljelentése alapján, az ügyészség kiemelt és gazdasági osztálya nyomozást rendelt el.


Tájékoztat továbbá, hogy a Békés Megyei Bíróság elsőfokú ítélete ellen, fellebbezett OTP per másodfokú tárgyalását, 2012 április 26-án délelőtt 10 órakor tartják, Szegeden.

 

Mivel nyílt tárgyalás lesz, bárki részt vehet rajta. Azonban, arra kér mindenkit, hogy a tárgyalás menetét, senki, semmilyen módon ne zavarja, függetlenül attól, hogy ott mi fog elhangozni.  Mindenféle tetszés vagy nemtetszés kinyilvánítását kéri mellőzni, mivel ennek csak negatív hozadéka lehet a bíróságon.

 

Fontosnak tartja azonban elmondani, hogy ennek a pernek a legfontosabb üzenete, a per kimenetelétől függetlenül, hogy minél több ember  kezdeményezze devizaalapú szerződéseinek megtámadását, akár bírósági, akár ügyészségi vagy a bankkal való egyezkedés alkalmával. Kásler Árpád  meggyőződése, hogy a deviza hitelt felvevő embereknek igaza van és győzni fognak.

Véleménye szerint, a pénzügyi és politikai maffia, hadüzenet nélkül indított háborút Magyarország adófizető polgárai ellen, egy olyan módszerrel, melynek szálai behálózták az ország minden területén élő magyar embereket, a felháborítóan alantas pénzügyi kisemmizés trükkjével. Azok a felelősök, akik előbb vagy utóbb nyilvánosságra kerülnek, felelni fognak tetteikért, egy független és elfogulatlan bíróság előtt.

 

Azt gondolom, hogy nem vagyok egyedül, aki kapkodja a fejét, akit az átláthatatlan hírek kuszasága, összevisszasága, az egyre több frissen alakuló, segíteni akaró szervezet megosztó sokasága megrémít, elrettent attól, hogy bármit is kezdeményezzen. Pedig, valamit tenni kell. Az alábbi linken elérhető Kásler Árpád honlapja. Kísérjük figyelemmel munkásságát, hisz ő már legalább elért valamit ebben a témában.

További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szór...
Bővebben >>