. Ma Virág napja van.
Költöztetés egyik kerületből a másikba
2020-11-16 20:37:50
Költöztetés egyik kerületből a másikba

Költöztetés egyik kerületből a másikba

Költözés közelre

 

Budapesten belül költözni elsőre rendszerint nem tűnik túl nagy falatnak, hiszen ha bármi az előző lakásban marad, akkor viszonylag gyorsan vissza tudunk érte fordulni.

 

Továbbá éppen a kis távolság az, ami miatt sokan a család és a barátok segítségét kérik, hogy lehetőleg minél olcsóbban sikerüljön megúszni ezt a projektet. Bár vannak szerencsés esetek, amikor viszonylag problémamentesen sikerül a feladatot kivitelezni, sajnos azonban rengetegszer hallani olyat, hogy a baráti segítség több kárral járt, mint haszonnal. Ilyen volt például a figyelmetlenség miatt felhasított ülőgarnitúra bőrszövete vagy a rossz emelés miatti kórházi tartózkodás esete.

 

Éppen ezért, ha biztosra akarunk menni, még kis távolság esetén is érdemes profikra bízni a költöztetést, hiszen ebben az esetben azért fizetünk, hogy ne történhessenek meg a fent említett amatőr balesetek, de még ezekhez hasonlók se.

 

A költöztető cég kiválasztása

 

Ha már sikerült eldönteni, hogy költöztető céget bízunk meg a költöztetéssel, de az olcsóság még mindig a szemünk előtt lobog, akkor se csapjunk le az első olcsónak tűnő ajánlatra. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy a legtöbb olcsó dolog, és ebbe beletartoznak a szolgáltatások is, nem olyan színvonalú, amiért szívesen adunk ki bármennyi pénzt. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan esetek, amikor a költöztető cég direkt kihagy elemeket az ajánlatból, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével bevasalja rajtunk a hiányzó összeget.

 

Ezért mielőtt bármelyik cég mellett tesszük le a voksunkat, járjunk utána a referenciáiknak és az interneten található értékeléseiknek, hogy biztosak lehessünk abban, hogy nem fog az adott cég csalódást és esetleg kárt okozni.

 

Csomagolás előtt szelektálás

 

Ha már költözés, akkor a csomagolásról szintén szót kell ejtenünk. Azonban mielőtt minden egyes kis csetreszt elcsomagolnánk, érdemes egy alapos szelektálással kezdeni a műveletet. Ugyanis minél kevesebb holmink van, annál olcsóbb lehet a költöztetés díja. Ezért ajánlott kiválogatni minden olyan tárgyat, amit nem akarunk magunkkal vinni, és azokat kidobni, vagy ha olyan állapotban vannak, akkor eladni vagy elajándékozni.

 

Ezt követően megkezdődhet a csomagolás, amihez erős és ép kartondobozokra, ragasztószalagra és több ív csomagolópapírra lesz szükségünk. Persze ha költöztető céget bízunk meg, ők ezt a gondot is levehetik a vállunkról.

 

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy egy profi és megbízható költöztető céget szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd fel a Visszuk.hu munkatársait!

További híreink
A combfix, ami öltöztet
Egy szép ruha mindig örömmel tölti el a viselőjét, hiszen dekoratív és persze a legtöbbször elegáns. Igen ám, de vannak olyan apróságok, amik nagyon meghatározzák az össz...
2020-11-23 16:13:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hetvenen túl ismét összeveszett Szörényi, a Bródy
Szörényi Levente teljes mellszélességgel kiállt a kormány hivatalos irányvonala mellett, elítélte az SZFE hallgatóit „felbujtó” tanárokat és a mellettük kiálló Bródy Jáno...
2020-11-20 21:25:36, Hírek, Fókuszban Bővebben
Textúrák és effektek a kifogástalan minőségű makettekhez
Hogyha komolyabban műveled már a modellezést vagy pedig a makettezést, akkor előbb vagy utóbb a textúrák és effektek alkalmazásának a gyakorlatát is célszerű lesz elsaját...
2020-11-16 20:35:40, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hétfőn közleményben tudatta hat ellenzéki párt, hogy közös miniszterelnök-jelöltet állítanak a következő orszá...
Bővebben >>