. Ma Pál napja van.
Költöztetés egyik kerületből a másikba
2020-11-16 20:37:50
Költöztetés egyik kerületből a másikba

Költöztetés egyik kerületből a másikba

Költözés közelre

 

Budapesten belül költözni elsőre rendszerint nem tűnik túl nagy falatnak, hiszen ha bármi az előző lakásban marad, akkor viszonylag gyorsan vissza tudunk érte fordulni.

 

Továbbá éppen a kis távolság az, ami miatt sokan a család és a barátok segítségét kérik, hogy lehetőleg minél olcsóbban sikerüljön megúszni ezt a projektet. Bár vannak szerencsés esetek, amikor viszonylag problémamentesen sikerül a feladatot kivitelezni, sajnos azonban rengetegszer hallani olyat, hogy a baráti segítség több kárral járt, mint haszonnal. Ilyen volt például a figyelmetlenség miatt felhasított ülőgarnitúra bőrszövete vagy a rossz emelés miatti kórházi tartózkodás esete.

 

Éppen ezért, ha biztosra akarunk menni, még kis távolság esetén is érdemes profikra bízni a költöztetést, hiszen ebben az esetben azért fizetünk, hogy ne történhessenek meg a fent említett amatőr balesetek, de még ezekhez hasonlók se.

 

A költöztető cég kiválasztása

 

Ha már sikerült eldönteni, hogy költöztető céget bízunk meg a költöztetéssel, de az olcsóság még mindig a szemünk előtt lobog, akkor se csapjunk le az első olcsónak tűnő ajánlatra. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy a legtöbb olcsó dolog, és ebbe beletartoznak a szolgáltatások is, nem olyan színvonalú, amiért szívesen adunk ki bármennyi pénzt. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan esetek, amikor a költöztető cég direkt kihagy elemeket az ajánlatból, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével bevasalja rajtunk a hiányzó összeget.

 

Ezért mielőtt bármelyik cég mellett tesszük le a voksunkat, járjunk utána a referenciáiknak és az interneten található értékeléseiknek, hogy biztosak lehessünk abban, hogy nem fog az adott cég csalódást és esetleg kárt okozni.

 

Csomagolás előtt szelektálás

 

Ha már költözés, akkor a csomagolásról szintén szót kell ejtenünk. Azonban mielőtt minden egyes kis csetreszt elcsomagolnánk, érdemes egy alapos szelektálással kezdeni a műveletet. Ugyanis minél kevesebb holmink van, annál olcsóbb lehet a költöztetés díja. Ezért ajánlott kiválogatni minden olyan tárgyat, amit nem akarunk magunkkal vinni, és azokat kidobni, vagy ha olyan állapotban vannak, akkor eladni vagy elajándékozni.

 

Ezt követően megkezdődhet a csomagolás, amihez erős és ép kartondobozokra, ragasztószalagra és több ív csomagolópapírra lesz szükségünk. Persze ha költöztető céget bízunk meg, ők ezt a gondot is levehetik a vállunkról.

 

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy egy profi és megbízható költöztető céget szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd fel a Visszuk.hu munkatársait!

További híreink
Villámgyors feladás és kézbesítés - válaszd a repülős csomagszállítást!
Sürgős külföldi csomagot tervezel küldeni? Válaszd a legegyszerűbb megoldást! A Csomagnet.hu-n otthonod kényelméből adhatod fel küldeményedet, mindössze néhány perc alatt...
2021-01-19 18:10:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Orbán Gáspár ifjú katonaként 40 milliós angliai akadémiai tanulmányokba kezdett
Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amelyet a kormányfő fia, O...
2021-01-15 21:28:32, Hírek, Fókuszban Bővebben
Létrejött a végleges közös ellenzéki együttműködés 2022-re
Mind a hat párt közös listán indul, olyan jelöltet nem támogatnak, aki korrupciós bűncselekményben részt vett vagy összejátszott a Fidesszel – többek között erről állapod...
2020-12-21 17:49:22, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tavaly karácsonykor mutatta be a német-francia ARTE televízió a „Hallo, Herr Diktator” című dokumentumfilmet, ...
Bővebben >>