. Ma Jeromos napja van.
Kutyaugatás.....
2018-04-10 14:31:55
Kutyaugatás.....

Kutyaugatás.....

Ragyog a nap, még a szél sem lengedez. Olyan szépnek tűnik minden, innen a panelból. Kint az utcán ugatnak a panelkutyák. Inkább vonyításnak hallom.


Valamit éreznek, amit más módon kifejezni nem tudnak. Érzik, hogy olyan környezetben vannak, ahol a gazda sem egyenes, sunyi, hamis szemmel néz rá, nem igazi szeretettel. De mert kutya, csak simulni tud, és vonyítani a belső fájdalomtól… Az ember is ezt tenné – de olyan őszintén - nem tudná megtenni…
 
Választott az ország, és a képmutatás, a hamisság ismét megmutatkozott! Tudtuk, hogy vannak nagyon sokan, aki mutatják felénk mosolygó arcukat, belül azonban gyilkos ösztönökkel gondolnak ránk! Ott voltak mellettünk, amikor vonultunk, amikor ígéretet tettünk egymásnak, hogy leváltjuk a rendszert, ám amikor az urnák elé járultak, felejtettek mindent és a farkasok csahos táborát erősítették…
 
Demokratikus választás volt, senkit nem kényszerítettek arra, hogy mikor, kire adja szavazatát, legfeljebb akkor, amikor a fülkében nyújtotta a kezét a pénzért, és tette a keresztet oda, ahova mutatták!
 
Ilyen is volt, és akadtak másféle csalások is – tömegesen. A hatalom megszerzéséért a JOBB és Baloldal közösen vettek be kis trükköket, - tehát ezért igazából senki nem emelhet szót, választási vétót! Igaz, erről szó nincs!
 
Magyarország elveszett – számunkra. Mi, akik reménykedtünk és hittünk abban, hogy sikerülni fog, most lógó orral nézünk magunk elé. Nem nézünk egymás szemébe, mert titokban arra gondolunk – TE is BECSAPTÁL…!
 
Baloldali összefogás nem volt! Nem is lehetett, mert már az elején tönkre tették a személyeskedők, az egyéni hatalomra vágyók, a nagyképűek, akik azt hitték, megtalálták a spanyolviasz titkát! Az MSZP töketlen vezetői, akik engedték BOTKA LÁSZLÓ ámokfutását, gyűlöletkeltő politikáját, egy régi társ kirekesztését, eldöntötték a jövőnket. Kapkodni jobbra, balra és a saját csapatban nem találni egyetlen olyan embert sem, aki vezényelni tudna, akire figyelnek, aki példát tudna mutatni – nem volt! Nem volt, aki ki merte volna mondani, hogy volt ugyan egy régi pártszakadás, de most az ország jövője az, amiért a pástra kell lépni, és félretenni a hátsó gondolatokat, a sértődéseket..!
 
Ment az idő, és az nem nekünk dolgozott! Kapkodás, eszeveszett gyűlölet a másik ellen, és uszítás onnan is vissza – mert a kölcsön kenyér visszajár alapon ez már így természetes – úszott az, amiért síkra szálltunk…!
 
Kis pártocskák lettek hirtelen felkapva, és favorizálva, mintha rajtuk múlna minden. Súlytalan emberek kerültek a látótérbe, akik hintáztak jobbra – balra, miközben tudtuk, hogy a FIDESZ emberei titokban, akiknek egyetlen igazi cél lebeg a szemük előtt, a HÚSOSFAZÉKHOZ közelebb jutni, szétverni a baloldali összefogást. Sikerült. Sikerült, mert a töketlenek, a nagyhangúak, akik igazából semmit nem mondtak, beadták a derekukat és hirdették azt, hogy majd mi megmutatjuk!
 
Vannak tisztességesek ott a baloldalon, akik mellett most is tömegek álltak ki. Győztek is, de ez csak csepp a tengerben. Azok, akik olyan nagy mellénnyel álltak ki az Ő FERIJÜK mellett, hirtelen elfogytak. Még jó, hogy a DK bejutott a Parlamentbe, és átléphették a bűvös öt százalékot. SZÉGYEN, mondom én,aki nem vezető egyik politikai szervezetben sem, tisztséget nem visel, csak egyszerű polgárként merészeli kimondani az IGAZSÁGOT! Igen, az IGAZSÁGOT, amiért egyesek megharagszanak, mert a KRITIKÁT nem tűrik, az önkritikát pedig nem ismerik – csak akkor, amikor már csókot dobhatnak a halott szavazókra…
 
Ma még, nem nézünk egymás szemébe! Félünk az IGAZSÁGTÓL, hogy nem tudjuk ki az áruló, ki a gazember, akivel szemben állunk! Gazember, szemétláda mindenki, aki képes volt becsapni, átverni a barátot, a rokont, a testvért – magát az eszmét is….
 
GYŐZNI TUDNI KELL! Hiába a jó retorika, ha nincs mellette taktika, ha nincsenek katonák, akik tűzbe mennének a vezérért. A gárda meghal, de meg nem adja magát. Feleslegesen hullottak el a csatatéren, de úgy, hogy utolsó leheletükkel is védték azt az eszmét, amiért síkra szálltak.
 
A magyar ember nem ilyen. Megalkuvó, alattomos a baráthoz, a testvérhez, a rokonhoz. Elárul mindenki, ha ebből haszna van. Számára a szabadság a génjeiben lévő tatár vér, mely engedi száguldani, lopni, rabolni, gonoszkodni. Kell a sámándob, a korbács, mely a hátán csattan, és nem engedi gondolkodni. Megalkuvás és behódolás, amit a tököktől örököltünk, és a gonoszság, amely jött a múltból labancoktól… Nincsenek már nádi népek, akik fújnák a tilinkót, és nem szólnak az énekes madarak sem a szabadságról. A gólya is ellenség, mert fekete… Gyűlölet hatja át az országot, és a XXI. század Európájában dúl ismét a rasszizmus, az antiszemitizmus Tör előre olyan párt, amelyről bírói ítélet mondta ki, hogy fasiszta eszméket terjesztenek - hiába a cuki megjelenés, a hamis retorika!
 
Győzött a választásokon az a párt, amelyikről nemzetközi szinten is kimondták, hogy az országot kizsákmányolja, haverok, rokonok zsebét tömi az EU pénzekkel. Miközben egyre több a szegény ember, az éhező az utcákon, a kórházakban nem gyógyulni, hanem végső elkeseredésben MEGHALNI mennek az emberek, az jó, az menő! Nem nézel a szemembe, mert nem mersz!
 
Elszállt a tisztesség, a becsület, és maradt a görbe hát, és az a tudat, hogy mi MAGYAROK döntjük igába a fejünket és leszünk rabszolgái, kiszolgálói a hazug politikának amely most már nagyon gyorsan átvisz minket az OROSZ és TÖRÖK diktatúrába…
 
Eljön az idő, amikor mecsetek fogják a templomokat felváltani, és katolikus, vagy keresztény ima helyett a MÜEZZIN hangjára figyelünk. mert ez a politika oda fog minket vinni. És Ti, hittetek a hazugságoknak, a megtévesztésnek és szavaztatok minket becsapva egy ilyen jövőre.. Tudnotok kell, hogy a miniszterelnök már régen aláírta azt az okmányt, - ami kötelezi arra, hogy a bevándorló tömegegekből egy egységet befogadjon! Tudtok és engedélyetek nélkül behozták a fizetőket, akiknek hamarosan Ti fizettek azért, hogy friss magyarok lehettek, és talán még terroristák is Európa nagyvárosaiban!
 
Magyarországi cigányok, ROMÁK!
 
A történelem már sokszor megmutatta, hogy alkalmatlanok vagytok az igazi szabadságra. Alázatosak vagytok, és ha kell, egy tál lencséért eladjátok a jövőtöket. Gyilkoltak, lőttek rátok éjszaka, és nem szóltatok, mert gyávák voltatok. Ezt használták ki mindig – most is. Tanulatlan tömeg, amelyik fél az iskolától, a tudástól, de örömmel nyújtja ki nyelvét a rabszolgatartónak, ha az rámosolyog! Most is eladtátok magatokat számtalan esetben. Itt volt a lehetőség, hogy legyen saját képviseletek a magyar Parlamentben, de a lehetőséget elszalasztottátok. Ezek után, már nincsenek, és nem lesznek olyan jogvédők, akik önként hajtják a fejüket a GUILLOTINE alá azért, hogy ti, a hamisak, a rosszak, valami jót kapjatok. Megkapjátok majd azt, amit megérdemeltek. Lesz KÖZMUNKA, analfabetizmus a gyermekeiteknek, és bádog tető a putri felett. Mentetek és elárultátok saját népeteket, a jövőtöket.
 
ISTEN ÓVJON MEG BENNETEKET! A FIDESZ nem fog.. Ebben biztosak lehettek!
 
(V.L.)
További híreink
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?
2020-01-20 19:08:35, Hírek, Vélemény Bővebben
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Manapság egyre kevesebben vásárolnak övet praktikussági okokból, sokkal inkább tartják számon fontos kiegészít...
Bővebben >>