. Ma Orbán napja van.
Kutyaugatás.....
2018-04-10 14:31:55
Kutyaugatás.....

Kutyaugatás.....

Ragyog a nap, még a szél sem lengedez. Olyan szépnek tűnik minden, innen a panelból. Kint az utcán ugatnak a panelkutyák. Inkább vonyításnak hallom.


Valamit éreznek, amit más módon kifejezni nem tudnak. Érzik, hogy olyan környezetben vannak, ahol a gazda sem egyenes, sunyi, hamis szemmel néz rá, nem igazi szeretettel. De mert kutya, csak simulni tud, és vonyítani a belső fájdalomtól… Az ember is ezt tenné – de olyan őszintén - nem tudná megtenni…
 
Választott az ország, és a képmutatás, a hamisság ismét megmutatkozott! Tudtuk, hogy vannak nagyon sokan, aki mutatják felénk mosolygó arcukat, belül azonban gyilkos ösztönökkel gondolnak ránk! Ott voltak mellettünk, amikor vonultunk, amikor ígéretet tettünk egymásnak, hogy leváltjuk a rendszert, ám amikor az urnák elé járultak, felejtettek mindent és a farkasok csahos táborát erősítették…
 
Demokratikus választás volt, senkit nem kényszerítettek arra, hogy mikor, kire adja szavazatát, legfeljebb akkor, amikor a fülkében nyújtotta a kezét a pénzért, és tette a keresztet oda, ahova mutatták!
 
Ilyen is volt, és akadtak másféle csalások is – tömegesen. A hatalom megszerzéséért a JOBB és Baloldal közösen vettek be kis trükköket, - tehát ezért igazából senki nem emelhet szót, választási vétót! Igaz, erről szó nincs!
 
Magyarország elveszett – számunkra. Mi, akik reménykedtünk és hittünk abban, hogy sikerülni fog, most lógó orral nézünk magunk elé. Nem nézünk egymás szemébe, mert titokban arra gondolunk – TE is BECSAPTÁL…!
 
Baloldali összefogás nem volt! Nem is lehetett, mert már az elején tönkre tették a személyeskedők, az egyéni hatalomra vágyók, a nagyképűek, akik azt hitték, megtalálták a spanyolviasz titkát! Az MSZP töketlen vezetői, akik engedték BOTKA LÁSZLÓ ámokfutását, gyűlöletkeltő politikáját, egy régi társ kirekesztését, eldöntötték a jövőnket. Kapkodni jobbra, balra és a saját csapatban nem találni egyetlen olyan embert sem, aki vezényelni tudna, akire figyelnek, aki példát tudna mutatni – nem volt! Nem volt, aki ki merte volna mondani, hogy volt ugyan egy régi pártszakadás, de most az ország jövője az, amiért a pástra kell lépni, és félretenni a hátsó gondolatokat, a sértődéseket..!
 
Ment az idő, és az nem nekünk dolgozott! Kapkodás, eszeveszett gyűlölet a másik ellen, és uszítás onnan is vissza – mert a kölcsön kenyér visszajár alapon ez már így természetes – úszott az, amiért síkra szálltunk…!
 
Kis pártocskák lettek hirtelen felkapva, és favorizálva, mintha rajtuk múlna minden. Súlytalan emberek kerültek a látótérbe, akik hintáztak jobbra – balra, miközben tudtuk, hogy a FIDESZ emberei titokban, akiknek egyetlen igazi cél lebeg a szemük előtt, a HÚSOSFAZÉKHOZ közelebb jutni, szétverni a baloldali összefogást. Sikerült. Sikerült, mert a töketlenek, a nagyhangúak, akik igazából semmit nem mondtak, beadták a derekukat és hirdették azt, hogy majd mi megmutatjuk!
 
Vannak tisztességesek ott a baloldalon, akik mellett most is tömegek álltak ki. Győztek is, de ez csak csepp a tengerben. Azok, akik olyan nagy mellénnyel álltak ki az Ő FERIJÜK mellett, hirtelen elfogytak. Még jó, hogy a DK bejutott a Parlamentbe, és átléphették a bűvös öt százalékot. SZÉGYEN, mondom én,aki nem vezető egyik politikai szervezetben sem, tisztséget nem visel, csak egyszerű polgárként merészeli kimondani az IGAZSÁGOT! Igen, az IGAZSÁGOT, amiért egyesek megharagszanak, mert a KRITIKÁT nem tűrik, az önkritikát pedig nem ismerik – csak akkor, amikor már csókot dobhatnak a halott szavazókra…
 
Ma még, nem nézünk egymás szemébe! Félünk az IGAZSÁGTÓL, hogy nem tudjuk ki az áruló, ki a gazember, akivel szemben állunk! Gazember, szemétláda mindenki, aki képes volt becsapni, átverni a barátot, a rokont, a testvért – magát az eszmét is….
 
GYŐZNI TUDNI KELL! Hiába a jó retorika, ha nincs mellette taktika, ha nincsenek katonák, akik tűzbe mennének a vezérért. A gárda meghal, de meg nem adja magát. Feleslegesen hullottak el a csatatéren, de úgy, hogy utolsó leheletükkel is védték azt az eszmét, amiért síkra szálltak.
 
A magyar ember nem ilyen. Megalkuvó, alattomos a baráthoz, a testvérhez, a rokonhoz. Elárul mindenki, ha ebből haszna van. Számára a szabadság a génjeiben lévő tatár vér, mely engedi száguldani, lopni, rabolni, gonoszkodni. Kell a sámándob, a korbács, mely a hátán csattan, és nem engedi gondolkodni. Megalkuvás és behódolás, amit a tököktől örököltünk, és a gonoszság, amely jött a múltból labancoktól… Nincsenek már nádi népek, akik fújnák a tilinkót, és nem szólnak az énekes madarak sem a szabadságról. A gólya is ellenség, mert fekete… Gyűlölet hatja át az országot, és a XXI. század Európájában dúl ismét a rasszizmus, az antiszemitizmus Tör előre olyan párt, amelyről bírói ítélet mondta ki, hogy fasiszta eszméket terjesztenek - hiába a cuki megjelenés, a hamis retorika!
 
Győzött a választásokon az a párt, amelyikről nemzetközi szinten is kimondták, hogy az országot kizsákmányolja, haverok, rokonok zsebét tömi az EU pénzekkel. Miközben egyre több a szegény ember, az éhező az utcákon, a kórházakban nem gyógyulni, hanem végső elkeseredésben MEGHALNI mennek az emberek, az jó, az menő! Nem nézel a szemembe, mert nem mersz!
 
Elszállt a tisztesség, a becsület, és maradt a görbe hát, és az a tudat, hogy mi MAGYAROK döntjük igába a fejünket és leszünk rabszolgái, kiszolgálói a hazug politikának amely most már nagyon gyorsan átvisz minket az OROSZ és TÖRÖK diktatúrába…
 
Eljön az idő, amikor mecsetek fogják a templomokat felváltani, és katolikus, vagy keresztény ima helyett a MÜEZZIN hangjára figyelünk. mert ez a politika oda fog minket vinni. És Ti, hittetek a hazugságoknak, a megtévesztésnek és szavaztatok minket becsapva egy ilyen jövőre.. Tudnotok kell, hogy a miniszterelnök már régen aláírta azt az okmányt, - ami kötelezi arra, hogy a bevándorló tömegegekből egy egységet befogadjon! Tudtok és engedélyetek nélkül behozták a fizetőket, akiknek hamarosan Ti fizettek azért, hogy friss magyarok lehettek, és talán még terroristák is Európa nagyvárosaiban!
 
Magyarországi cigányok, ROMÁK!
 
A történelem már sokszor megmutatta, hogy alkalmatlanok vagytok az igazi szabadságra. Alázatosak vagytok, és ha kell, egy tál lencséért eladjátok a jövőtöket. Gyilkoltak, lőttek rátok éjszaka, és nem szóltatok, mert gyávák voltatok. Ezt használták ki mindig – most is. Tanulatlan tömeg, amelyik fél az iskolától, a tudástól, de örömmel nyújtja ki nyelvét a rabszolgatartónak, ha az rámosolyog! Most is eladtátok magatokat számtalan esetben. Itt volt a lehetőség, hogy legyen saját képviseletek a magyar Parlamentben, de a lehetőséget elszalasztottátok. Ezek után, már nincsenek, és nem lesznek olyan jogvédők, akik önként hajtják a fejüket a GUILLOTINE alá azért, hogy ti, a hamisak, a rosszak, valami jót kapjatok. Megkapjátok majd azt, amit megérdemeltek. Lesz KÖZMUNKA, analfabetizmus a gyermekeiteknek, és bádog tető a putri felett. Mentetek és elárultátok saját népeteket, a jövőtöket.
 
ISTEN ÓVJON MEG BENNETEKET! A FIDESZ nem fog.. Ebben biztosak lehettek!
 
(V.L.)
További híreink
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?
2020-01-20 19:08:35, Hírek, Vélemény Bővebben
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére