. Ma Nárcisz napja van.
Megjelenésünk kiegészítője; az öv
2020-09-17 21:07:47
Megjelenésünk kiegészítője; az öv

Megjelenésünk kiegészítője; az öv

Vásárolható vidám, egyedi és elegáns letisztult darab egyaránt, a döntés pedig csak attól függ, hogy mivel szeretnénk viselni. Ráadásul egy ízléses díszdobozos öv bármilyen alkalomra tökéletes ajándéknak bizonyul. A következő cikkben most néhány ötlettel gazdagodhatsz.

 

Miért érdemes bőr övre költeni?

 

Mindannyian tudjuk, hogy az olcsó termékek nagy része silány minőséggel van megáldva, így ezek hamar tönkremennek, és a végén sokkal nagyobb költségbe verjük magunkat, mintha egyszer beruháztunk volna egy minőségi darabra. Ha hosszú évekig nem kell beruháznod övre, akkor annak az ára megtérül, és némi bosszankodást is megspórolsz.

 

Arról még nem is beszéltünk, hogy milyen jól mutatnak a valódi bőr övek egy-egy elegáns szetthez. Nem csak kiegészítik, de valósággal kiemelik a megjelenésünket.

 

A valódi bőr öv jellegzetességei

 

A valódi bőr övek a legstrapabíróbb, legtartósabb övek. Különféle kialakítású bőr termékek léteznek, hiszen egyes darabokból kitűnik az állat teljes, szőrtől megtisztított bőre, amely megmutatja az állat fajtájára jellemző erezetet, mintázatot, ezt hívjuk barkamintának. Az ilyen termékek felülete sem sima vagy egységes, ugyanakkor jól ellenáll a nedvességnek.

 

Az övek azonban legtöbb esetben nem a fentiekhez említetten néz ki, hiszen a bőr övek általában már a bőr javított, korrigált változatát tárják elénk. Ezek a magas színvonalú termékek pedig rendkívül kelendőek a piacon.

 

A LifeStyleShop webáruház bőr övei például tipikusan ezt a minőséget és színvonalat képviselik, és tulajdonképpen bármilyen szettedhez illő övet beszerezhetsz tőlük.

 

Számít a márka?

 

Természetesen, ahogy minden más termék esetében, úgy az övek kapcsán is számít a márka. Ez nem feltétlenül a státuszszimbólumként való értelmezésük miatt lényeges, sokkal inkább a korábban említett minőségi szempontok miatt.

 

Ha például, egy elegáns férfi övet vásárolnál ajándékba, akkor a következő márkák közül válogathatsz. A Bugatti bőr termékei között az elegáns, csatos fazonok a legelterjedtebbek, amelyek bármilyen alkalom során viselhetőek.

 

Nagyon nagy szerepet kap még a piacon a Tommy Hilfiger is, amely stílusos és ízléses designja mellett diszkrét márkajelzéssel is el van látva. Aztán megemlíthető még az Esprit Noos márka is, mely szögletes csattal és klasszikus 5 lyukas fazonnal egészíti ki az aktuális szettet.

 

A színeket tekintve a sötétkék, barna és a fekete számít a legelterjedtebb árnyalatnak. Ha szeretnéd még jobban megkönnyíteni a dolgod, akkor kereshetsz márka, méret vagy ár szerint. Továbbá külön kategóriában tekintheted meg az akciós és az ABC sorrendbe szedett termékeket is.

További híreink
Agroszövet kontra geotextília - Melyiket válasszam?
A geotextília és az agroszövet olyan kertészeti segédeszközök, amelyeket számos területen hasznosíthatunk, mégis a hobbikertészek körében csupán napjainkban kezd jobban e...
2020-10-13 18:27:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
A „nyóckerből” a budai várba - a konzervatív kormánysajtós liberális lazasággal szerzett lakást
Rákay Philip és felesége lakáscsere útján jutott hozzá egy 60 négyzetméteres, kétszobás bérlakáshoz a Bécsi kapu téren egy műemlék épületben, amit néhány éve 70 millió fo...
2020-10-04 13:51:37, Hírek, Fókuszban Bővebben
Budapest díszpolgára lett Demszky Gábor és Tarlós István
„Felkapta a fejét” a közvélemény annak hallatán, hogy Karácsony Gergely főpolgármester a város rangos kitüntetését adományozná elődeinek. Mára a terv megvalósult. Tarlós ...
2020-10-01 20:02:27, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerdán nem sokkal 12 óra után öngyilkos lett egy rendőr a XII. kerületben a saját szolgálati autójában – erős...
Bővebben >>