. Ma Auguszta napja van.
Megsemmisített iratok?
2018-01-29 21:02:05
Megsemmisített iratok?

Megsemmisített iratok?

Valamikor nagyon régen, - már csak kevesen emlékszünk rá, - volt egy homokszem a gépezetbe.


A titkos épületbe bevitte az akkori ellenzék egyik filmes stábját, akik aztán rögzítették azt, miként semmisíti meg az akkori HATALOM a bizalmas iratokat. Ma már nem működik a FEKETE DOBOZ sem, mert kiderült, hogy az ország állampolgárainak jelentős része SOROS GYÖRGY ügynöke. Ők is két táborra szakadtak az idők folyamán. Vannak ellenzékiek, és ott vannak a kormányzó pártokban is… Folyik az elterelés, a bizonyítékok megsemmisítése - nagyüzemben.
 
Érdekes harc ez, a felszín alatt. Az ellenzék azt szeretné megtudni, hogy kik, vagy melyek azok a gazdasági szervezetek, vezetők, akik a központi pénztár helyett az adókat a sportba fizetik ki azért, hogy később, a KÖZBESZERZÉSEKNÉL kiemelt előnyt élvezhessenek! A harcnak nincs vége, az ellenzék ma már azon gondolkodik, hogy a FIDESZ két minisztériuma ellen is végrehajtási eljárást kér. Az ellopott, vagy szabálytalanul befolyt összeg sem igazán kedvező ránk, állampolgárokra nézve. Hozzávetőlegesen négyszáz milliárd forint, amiből bizony nem csak a sportolók, a létesítmények élvezhettek előnyt, de minden bizonnyal néhány politikai munkát végző közszereplő zsebe is hízhatott nem is keveset.
 
Talán ezért van az, hogy az iratok eltűntek, megsemmisültek, és a legnagyobb keresési intenzitással sem jutnak előbbre, az egyről, a kettőre. Nem sok eltérést látok a pártállami iratok és a jelenlegi TAO okmányok megsemmisítési eljárásai mögött. Akkor is az volt a cél, hogy az ügynököket megvédjék a további zaklatásoktól, biztosítsák számukra a titkos munka folytatását úgy, hogy előéletükre jó darabig fény ne derülhessen. Besúgók, ügynökök, akik akkor már ott voltak a nagypolitikában, és akikből aztán később – mint ahogy olvashattuk is – némelyekből honatya is lehetett. Azt, hogy konkrétan kik lehettek azok, név szerint nem nagyon derült ki, és nem tudható, hogy azok közül, jelenleg kik azok, akik folytatják áldásos tevékenységüket a politikai közéletben a kormány oldalán… Most, azoknak a vállalkozásoknak az adatait tüntetik el, vagy vesznek el, akik nem a közös kasszába fizettek, hanem a vezér hobbiját támogatták óriási összegekért. Négyszáz milliárd forintból lehetett volna kórházakat építeni, felújítani, a faluvégi szegény telepeket felszámolni – amihez még EU pénzek is érkeztek, de sajnos, azokat is elfújta a szél…
 
Ma már ott tartunk, hogy SOROS GYÖRGY a magyar titkosszolgálatokat is vezeti, amiről mi, egyszerű polgárok idáig még csak nem is hallottunk.
 
/….Nekem sem árulta el, pedig jó barátságban vagyunk, időnként még beszélgetünk is…/
 
Munkáját, zseniálisan végzi, mert úgy alakította a körülményeket, hogy ellenzéki pártok vezetőit abba a helyzetbe hozta, hogy lepaktáljanak a FIDESSZEL – ahogy mondta DAVOSBAN… Ezért aztán nincs összefogás, közös akarat arra, hogy a HATALMAT, a FIDESZT lecserélje az ország népe.
 
Ügynökei ott vannak a FIDESZ soraiban is, egészen pontosan a kormányhivatalokban. Nekik azt a feladatot szánta, hogy csináljanak káoszt az adminisztrációban, tüntessenek el iratokat, gyártsanak hamis bizonyítékokat azok ellen, akik merészelnek szabadon szólni, vagy egyébként is veszélyt jelentenének a FIDESZ egyes vezetőire. Zseniális ötlet volt az, hogy a KŐKOBAKI fedőnevű hálózati személyt kivitte a politika színpadára, és bohóc szerepben látja el feladatát. Lehet, fogalma sincs arról, hogy egy madzagon rángatott – mézes mázos birkózószőnyeggel – vették meg, amire ha ráfekszik, odaragad. Már ott van, csak még nem tudja. Ő kiabálja másra, hogy SOROS ÜGYNÖK, miközben, az isten tudja, kinek a parancsát hajtja végre. A háttérben lehet, hogy ott vannak az oroszok is, - mert azoktól aztán minden kitelik!...
 
Ügynök lett az egész ország! Akár papírt is állítanának ki erről egyesek, hiszen a kormányzati kommunikációban már jelen van. Az ügynököket lehet akár kémeknek is nevezni – háború esetén kivégezni – azonban most elég, ha mozgásukban korlátozva vannak, jelentési kötelezettségeiket a titkos munkáról bejelentik, és természetesen adóznak is utána – szervezetszerűen….
 
TAO pénzek, négyszáz milliárd forint – amelyről nincsenek megbízható adatok. Ezeket lenyelte, eltüntette a FIDESZ adminisztrációja. Az azonban így is világosan látszik, hogy kik voltak azok, akik befizettek, kik voltak, akik óriási bevételhez jutottak a kormányzati közbeszerzéseken. Talán nem véletlen, hogy ezek a cégek és személyek mind, - mind, a miniszterelnökhöz, illetve közvetlen környezetéhez kapcsolhatók. Közbeszerzések, ahol nem fővállalkozó az apuka, csak mellékszereplő, de a bányája és személye nincs kizárva a munkából, meg a befolyó milliókból sem. Eltűntek, eláztak, megsemmisültek az iratok, és most várnunk kell arra, hogy valamiféle jelentésfélét összetákoljanak azok a dolgozók, akiket rendkívüli munkára rendeltek be, és a ficni, - fecnikből kell valami hihető magyarázatot összehozni…
 
TAO pénzek, ügynökök jobbról – balról. Már nem csoda, ha az emberek nem tudnak mosolyogni, egymás szemébe nézni. Ki az áruló, ki a barát, ki az ellenség? Kire, melyik pártra adjam majd a voksomat, amelyik egészen biztosan nem fog becsapni, lenyúlni az adóimat egyetlen ember kedvtelése miatt? Stadionok vannak, meg patkányok a műtőasztal alatt, lebontott illemhelyfalak az iskolában, mert a pedagógusi elme is megbomolhat időnként. Gyermekek, akik most már „kukkolhatják” a lányokat, fiúkat, miközben végzik kis-, és nagy dolgukat, a pedofilok meg élvezettel nézik mindkettőt. Tiszta őrültek háza, mondaná HOFI GÉZA – de már nem teheti…
 
A FIDESZ képviselői kollektíven kivonulnak a bizottsági ülésről, mert szeretett vezérüket szerette volna meghallgatni az ellenzék! Hát még mit nem? Mi, nem adunk senkinek lehetőséget arra, hogy érdemben megszólaljon, ezért aztán kivonulunk KŐKOBAKI vezetésével. Így is lehet, és még örülhetnek a másik csapatban – szintén SOROS ÜGYNÖKEI, – hogy kollégájuk nem vezényelt sortüzet a parlamenti őrségnek. Ha így haladunk, tán áprilisig még ez is megtörténhet!
 
SOROS GYÖRGY barátom, jól megkeverte a lapokat. Ügynökök harca lesz április 8.-án Magyarországon. Bárki is lesz a nyerő, mint egy ember akaratát fogja teljesíteni, mi pedig majd csak nézünk a semmibe pontosan úgy, ahogy mai is, tegnap is, és holnap is tesszük.
Legfeljebb ha egy kis felüdülésre vágyunk, elmegyünk tüntetni azok ellen, akik a fasiszta eszmeiséget hirdetik, de akkor meg arra kell gondolnunk, hogy most, saját csapatunkra lövünk?!
 
SOROS ÜGYNÖK A FÉL VILÁG…!?
(V.L.)
További híreink
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?
2020-01-20 19:08:35, Hírek, Vélemény Bővebben
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Március 31-ig kell érvényesíteni a felsőoktatási diákigazolványokat; ahhoz, hogy az érintettek kedvezményesen ...
Bővebben >>