. Ma Károly, napja van.
Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?
2012-02-07 17:37:53
Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?

Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?

Az őrbottyáni Önkormányzatnak ismét sikerült egy új és nagy húzást eszközölni a lakossági szolgáltatás "bővítésében", illetve a kiadásainak csökkentésére.

Ezév februárjának első hétfőjén a lakosság levélszekrényében landolt az az értesítő, miszerint 2012. február 1.-től az Önkormányzat kérésére az A.S.A. Kft megszünteti a lakossági szelektív hulladékának gyűjtését.

Bizonyára, mindez Önkormányzati szinten komoly megtakarítást jelenthet, viszont az idősödő lakosságra komoly terhet ró a hulladékgyűjtő szigetre elcipelni a szelektív hulladékot, amelyek aztán, néhány óra alatt teljesen megtelnek. Akinek messze van a gyűjtő, félő hamarabb fogja az erdő aljára kivinni, vagy a vasúti, illetve csapadék elvezető árok szélére kitenni a flakonokat.

Gratulálhatunk az előrelátó szervezéshez, ami így a környezet további szennyezését vonhatja maga után, és minden hiedelem ellenére sokkal nagyobb terhet róhat a lakosokra és az Önkormányzatra is.

Kérjük, aki tudja a "helyes megfejtést" a rejtvény rovatban jelezze.

 

*Fotó: baratipont.hu

További híreink
Az anti-aging arcápolás gyakorlati megvalósítása
Amennyiben sikerül folyamatosan gondoskodnod a bőrödről és a rendszeresen alkalmazod a számodra leginkább bevált arcápolási rutint, akkor rajtad egész egyszerűen nem lesz...
2019-12-15 17:38:18, Hírek, Fókuszban Bővebben
Hogyan tanítsuk meg a gyereknek, hogy mennyi is az idő?
Az idő fogalmával már egészen kis korban megismerkednek a gyerekek, hiszen az “5 perc múlva indulni kell“, vagy a “csak 20 percet kell várnunk“ már igen korán ismerős mon...
2019-11-21 19:26:08, Hírek, Fókuszban Bővebben
Egy nagyon tiszta lélek egy olyan világban, amelyik ezt nem tudja elfogadni – Erika és Eszter története, 2. rész
Minden iskolában csak megtűrtek leszünk, és egyre kevesebb az esély, hogy megkaphassuk azt a plusz figyelmet, amire Eszternek a sikeres előrehaladáshoz szüksége van.
2019-06-20 20:52:26, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése...
Bővebben >>