. Ma Jeromos napja van.
Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?
2012-02-07 17:37:53
Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?

Most akkor szelektájunk, vagy ne szelektáljunk?

Az őrbottyáni Önkormányzatnak ismét sikerült egy új és nagy húzást eszközölni a lakossági szolgáltatás "bővítésében", illetve a kiadásainak csökkentésére.

Ezév februárjának első hétfőjén a lakosság levélszekrényében landolt az az értesítő, miszerint 2012. február 1.-től az Önkormányzat kérésére az A.S.A. Kft megszünteti a lakossági szelektív hulladékának gyűjtését.

Bizonyára, mindez Önkormányzati szinten komoly megtakarítást jelenthet, viszont az idősödő lakosságra komoly terhet ró a hulladékgyűjtő szigetre elcipelni a szelektív hulladékot, amelyek aztán, néhány óra alatt teljesen megtelnek. Akinek messze van a gyűjtő, félő hamarabb fogja az erdő aljára kivinni, vagy a vasúti, illetve csapadék elvezető árok szélére kitenni a flakonokat.

Gratulálhatunk az előrelátó szervezéshez, ami így a környezet további szennyezését vonhatja maga után, és minden hiedelem ellenére sokkal nagyobb terhet róhat a lakosokra és az Önkormányzatra is.

Kérjük, aki tudja a "helyes megfejtést" a rejtvény rovatban jelezze.

 

*Fotó: baratipont.hu

További híreink
Megjelenésünk kiegészítője; az öv
Manapság egyre kevesebben vásárolnak övet praktikussági okokból, sokkal inkább tartják számon fontos kiegészítőként, ami teljessé teheti a megjelenést.
2020-09-17 21:07:47, Hírek, Fókuszban Bővebben
Tabudöngetés felsőfokon
Vannak olyan tevékenységek, amikről az ember még a legközelebbi családtagjaival sem beszél. Mert ciki, mert tabu, vagy csak egyszerűen nem illik, vagy nem tudja, hogyan k...
2020-09-17 21:04:46, Hírek, Fókuszban Bővebben
Elhallgattatnák a Klubrádiót
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa úgy döntött, hogy a rádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg, hanem pályázatot ír ki a Buda...
2020-09-11 22:23:28, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Lemondott szeptember 30-ai hatállyal a Fejér megyei Perkáta polgármestere, Somogyi Balázs, valamint Bogó Anikó...
Bővebben >>