. Ma Andrea napja van.
Porrá égett a Tópart Motel!
2011-11-13 10:14:50
Porrá égett a Tópart Motel!

Porrá égett a Tópart Motel!

Szombatról vasárnapra virradóra (november 13-án) csak üszkös romok meredtek az ég felé a tegnap még Tópart Motelnek nevezett épület helyén, a tűzoltók minden igyekezete ellenére. Szerkesztőségünk nem sokkal éjfél után kapta a hírt, lángokban áll a tópart egyik épülete. Mint a helyszínen kiderült, valóban hatalmas lángok törtek az ég felé, keveredve a vízgőzzel, amely tűzoltók által több fecskendőből a tűzre ontott vízből származott. 


 

Az első két tűzoltó kocsi később erősítést is kapott, s jelen volt a rendőrség és a mentők is a helyszínen tartózkodtak, de szerencsére sem égési, sem más sérülést nem szenvedett sem bentlakó, sem tűzoltó - legalább is ott jártunktig.

Egy átmenetileg az épületben lakó illető elmondása szerint őket a tulajdonos riasztotta, hogy hagyják el a házat, mert tűz ütött ki a kazánnál, s négy nejlon szatyrával szerencsésen ki is jutott, bár igen tanácstalanul nézte pusztuló otthonát. Elmondása szerint a többiek is mind időben kijöttek az épületből, így személyi sérülés nem történt.

A motel épülete sok faszerkezetet tartalmazott, így a tűz gyorsan terjedt. A közelben a villódzó vörös fényekre figyeltek fel a rosszul alvó emberek, de az éjszaka közepén, a szokatlanul kemény hidegben csak kevesen jöttek ki, s azok is szótlanul és riadtan álltak a tehetetlenség érzetétől a látvány előtt.


Természetesen a nagy erőkkel dolgozó tűzoltók közelébe riporterünk sem merészkedett, nehogy akadályozzuk a munkát, vagy balesetet okozzunk, s a váratlanul kiérkező kétszemélyes Hír TV stáb is csak a kerítésen kívülről kukucskált, illetve készített filmfelvételeket.

Holnap feltehetően többet tudunk már majd a tűz keletkezésének körülményeiről és a kárról. Nagy szerencsére, hogy emberélet nem forgott veszélyben, de a kár igen tetemes lehet.


 

A HÍRHATÁR helyszínen tartózkodó tudósítója által készített fotók, a galériában megtekinthető:


GALÉRIA ITT.

Windhager


További híreink
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>