. Ma Pál napja van.
Porrá égett a Tópart Motel!
2011-11-13 10:14:50
Porrá égett a Tópart Motel!

Porrá égett a Tópart Motel!

Szombatról vasárnapra virradóra (november 13-án) csak üszkös romok meredtek az ég felé a tegnap még Tópart Motelnek nevezett épület helyén, a tűzoltók minden igyekezete ellenére. Szerkesztőségünk nem sokkal éjfél után kapta a hírt, lángokban áll a tópart egyik épülete. Mint a helyszínen kiderült, valóban hatalmas lángok törtek az ég felé, keveredve a vízgőzzel, amely tűzoltók által több fecskendőből a tűzre ontott vízből származott. 


 

Az első két tűzoltó kocsi később erősítést is kapott, s jelen volt a rendőrség és a mentők is a helyszínen tartózkodtak, de szerencsére sem égési, sem más sérülést nem szenvedett sem bentlakó, sem tűzoltó - legalább is ott jártunktig.

Egy átmenetileg az épületben lakó illető elmondása szerint őket a tulajdonos riasztotta, hogy hagyják el a házat, mert tűz ütött ki a kazánnál, s négy nejlon szatyrával szerencsésen ki is jutott, bár igen tanácstalanul nézte pusztuló otthonát. Elmondása szerint a többiek is mind időben kijöttek az épületből, így személyi sérülés nem történt.

A motel épülete sok faszerkezetet tartalmazott, így a tűz gyorsan terjedt. A közelben a villódzó vörös fényekre figyeltek fel a rosszul alvó emberek, de az éjszaka közepén, a szokatlanul kemény hidegben csak kevesen jöttek ki, s azok is szótlanul és riadtan álltak a tehetetlenség érzetétől a látvány előtt.


Természetesen a nagy erőkkel dolgozó tűzoltók közelébe riporterünk sem merészkedett, nehogy akadályozzuk a munkát, vagy balesetet okozzunk, s a váratlanul kiérkező kétszemélyes Hír TV stáb is csak a kerítésen kívülről kukucskált, illetve készített filmfelvételeket.

Holnap feltehetően többet tudunk már majd a tűz keletkezésének körülményeiről és a kárról. Nagy szerencsére, hogy emberélet nem forgott veszélyben, de a kár igen tetemes lehet.


 

A HÍRHATÁR helyszínen tartózkodó tudósítója által készített fotók, a galériában megtekinthető:


GALÉRIA ITT.

Windhager


További híreink
Az ájult úszónőt kimentő edzőnő keményen bírálta a vizes vb vízimentőit – Merkely szerint más sportágban kellene próbálkozni
„Valószínűleg neki nem ez a sport való” – mondta Merkely Béla – képünkön -, a FINA világbajnokság egészségügyi szolgálatának vezetője, a SOTE rektora arról az amerikai sz...
2022-06-24 21:14:01, Hírek, Fókuszban Bővebben
A sztrájkbizottság normakontrollt kér az új államfőtől a pedagógusok sztrájkját korlátozó törvény miatt
A Pedagógusok Szakszervezete és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete úgy érzi, itt a lehetőség, hogy Novák Katalin bizonyítsa a beiktatásakor is megfogalmazott válla...
2022-05-26 19:57:28, Hírek, Fókuszban Bővebben
Majomhimlő: hogyan terjed a vírus és kik vannak a legnagyobb veszélyben?
Világszerte egyre több országból jelentenek majomhimlő megbetegedéseket, a vírus már Európában is jelen van, kilenc uniós országban, Nagy-Britanniában és Svájcban is regi...
2022-05-24 15:12:00, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Németországi mintára az LMP itthon is bevezetné az úgynevezett Klíma-bérletet, ami egységesen havi 5 ezer fori...
Bővebben >>