. Ma Dezső napja van.
Porrá égett a Tópart Motel!
2011-11-13 10:14:50
Porrá égett a Tópart Motel!

Porrá égett a Tópart Motel!

Szombatról vasárnapra virradóra (november 13-án) csak üszkös romok meredtek az ég felé a tegnap még Tópart Motelnek nevezett épület helyén, a tűzoltók minden igyekezete ellenére. Szerkesztőségünk nem sokkal éjfél után kapta a hírt, lángokban áll a tópart egyik épülete. Mint a helyszínen kiderült, valóban hatalmas lángok törtek az ég felé, keveredve a vízgőzzel, amely tűzoltók által több fecskendőből a tűzre ontott vízből származott. 


 

Az első két tűzoltó kocsi később erősítést is kapott, s jelen volt a rendőrség és a mentők is a helyszínen tartózkodtak, de szerencsére sem égési, sem más sérülést nem szenvedett sem bentlakó, sem tűzoltó - legalább is ott jártunktig.

Egy átmenetileg az épületben lakó illető elmondása szerint őket a tulajdonos riasztotta, hogy hagyják el a házat, mert tűz ütött ki a kazánnál, s négy nejlon szatyrával szerencsésen ki is jutott, bár igen tanácstalanul nézte pusztuló otthonát. Elmondása szerint a többiek is mind időben kijöttek az épületből, így személyi sérülés nem történt.

A motel épülete sok faszerkezetet tartalmazott, így a tűz gyorsan terjedt. A közelben a villódzó vörös fényekre figyeltek fel a rosszul alvó emberek, de az éjszaka közepén, a szokatlanul kemény hidegben csak kevesen jöttek ki, s azok is szótlanul és riadtan álltak a tehetetlenség érzetétől a látvány előtt.


Természetesen a nagy erőkkel dolgozó tűzoltók közelébe riporterünk sem merészkedett, nehogy akadályozzuk a munkát, vagy balesetet okozzunk, s a váratlanul kiérkező kétszemélyes Hír TV stáb is csak a kerítésen kívülről kukucskált, illetve készített filmfelvételeket.

Holnap feltehetően többet tudunk már majd a tűz keletkezésének körülményeiről és a kárról. Nagy szerencsére, hogy emberélet nem forgott veszélyben, de a kár igen tetemes lehet.


 

A HÍRHATÁR helyszínen tartózkodó tudósítója által készített fotók, a galériában megtekinthető:


GALÉRIA ITT.

Windhager


További híreink
Karácsony szerint nem biztos, hogy a választók rosszul döntöttek, hogy nem erre az ellenzékre szavaztak
A főpolgármester azt is mondta, elég kényszeredett volt a miniszterelnök-jelöltsége, és nem ért egyet azzal a megállapítással, hogy mára politikai élőhalott lett belőle.
2022-05-22 19:16:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
A Pesti Tv után a Pestisracok.hu is megszűnhet
A Pestisracok.hu főszerkesztője a Fidesz és a média kapcsolatával ironizált közösségi oldalán, majd azt írta, a Pestisracok.hu finanszírozása is bizonytalanná vált.
2022-05-12 18:53:04, Hírek, Fókuszban Bővebben
Csődben a Tungsram, inkasszó a bankszámlájukon, veszélyben az 1600 elbocsátandó dolgozó végkielégítése
A Tungsram Operations Kft. hitelező partnere, az Eximbank Zrt. törvény biztosította jogával élve ma inkasszót nyújtott be a vállalat bankszámláira. Ez azt jelenti, hogy a...
2022-05-12 18:53:01, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-on jelentette be az üzemanyagok és a kiválasztott élelmiszerek árstopjá...
Bővebben >>