. Ma Gedeon napja van.
Szalontai Boldizsár felháborodott
2012-01-27 17:52:53
Szalontai Boldizsár felháborodott

Szalontai Boldizsár felháborodott

Civil lapcsoportunk veresegyházi oldala, hivatkozva a mondásra miszerint: "a hír szent, a vélemény szabad!"-  ezúttal helyt ad Szalontai Boldizsár Veresegyház Jobbikos képviselő véleményének,


mert:


Szalontai Boldizsár  felháborodott  a Pest Megyei Hírhatár ma megjelent cikkén ( a cikk teljes terjedelemben itt olvasható ) - mivel szerinte valótlanságok özönét tartalmazza az írás.

A Veresegyházi Hírhatár szerkesztőségét megkereste Szalontai Boldizsár, Veresegyház Jobbikos képviselője, mert a Pest Megyei Hírhatár oldalán megjelent „Állítsuk meg a bűnös játszmát” c. cikk nem csak személyét sérti alaptalanul, hanem valótlanságok széles gyűjteménye. A képviselő szerint a cikk írója alapvetően nincs tisztában a veresegyházi helyzettel és a jogszabályokkal, egyoldalú és félrevezeti az olvasókat.

Szalontai nem kíván vagdalkozni, hanem tételes és pontos választ állít össze, amely hitelesen tájékoztatja majd a tényekről az olvasókat, valamint sajtó helyreigazítást fog kérni. Véleménye szerint a valótlan tényállítások fennmaradása a honlapon, már eleve sérti az olvasók hiteles tájékoztatáshoz való jogát, és a hírportál kötelezettségét. A jogi lépések mértékének szükségességét szakértői vizsgálják meg.

Mivel Szalontai szerint „zűrzavaros” cikkre adandó válasz alaposabb munkát igényel, ill. egyéb elfoglaltsága miatt az olvasók 1-2 napi türelmét kéri.

 

===========================================

 

Frissítve: 2012.01.27 21'30 

Írásunk (ITT) felkavarta a kedélyeket (ITT) és ezzel kiverte a biztosítékot!

Emiatt Pásztor Béla polgármester, valamint Veresegyház jegyzője is nyilatkozott oldalunknak, csakúgy mint,  Szalontai Balázs (ITT), akinek köszönhető volt az ominózus  előterjesztés  (ITT). Röviddel ezután, Szalontai Balázs Jobbikos képviselő felháborodott az eddigieken és a fentiek közlését kérte!


Frissítve: 2012.01.27. 21'55

Időközben szerkesztőségünknek megerősítették, hogy a hivatkozott "szégyenlap" rendeletet Szalontai Boldizsár előterjesztését  változatlan formában- a képviselő testület egyhangúlag, vagyis 100% -ban szavazta meg.



További híreink
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Holi Dávid
Néhány kérdés Szalontai Boldizsárhoz: 1./ tudja-e milyen érzés, hogy sárga csekkek tömege gyűlik a fiókjában, mert nem tudja feladni? 2./ tudja-e milyen érzés, hogy egy fillér sincs a pénztárcájában, számláján, zsebében, stb.? 3./ át tudja-e érezni, hogy milyen érzés, hogy mindemellett, még meg is szégyenül egy olyan lista tagjaként, akik képtelenek voltak bizonyos adókat befizetni? 4./ volt-e már reménytelenül elkeseredve a fentiek miatt? 5./ volt-e valaha is tehetetlen a pénztelensége megszüntetése kapcsán? 6./ voltak-e valaha anyagi problémái? 7./ volt-e már éhes, úgy hogy nem tudott ennivalót venni? 8./ fázott-e már valaha, mert nem tudott meleget csinálni? 9./ volt-e már kiszolgáltatva mások kényére, kedvére, vagy csupán jóindulatára számítva? 10./ mikor tudott utoljára nyugodtan a tükörbe nézni? Tudja képviselő úr, manapság az emberek döntő többsége legalább az első 9 kérdésre igennel válaszolna...Tud velük azonosulni? Megérti a problémáikat? Nem azért lett képviselő, hogy azoknak az embereknek segítsen, akik Önt megválasztották? (még, ha listán is jutott be)Mit gondol, mi az Ön dolga? Miért kapja a tiszteletdíját, amiből él, amiből ki tudja fgizetni az adóját, a sárga csekkeket, amiből szórakozik, amiből eltartja a családját.... Van ideje ezen gondolkodni, vagy csak a paragrafusokat bújja, hogy azokat felhasználva ártson azoknak az embereknek, akik bíznak magában? Nem gondolja, hogy nem az a cél, hogy az emberek még többet mutogassanak egymásra, hanem az, hogy együtt éljünk, együtt keressünk megoldásokat a többség számára? Képviselő úr, ezek csak kérdések, melyek felmerültek bennem, és higgye el másokban is. Képviselő úr, válaszolna nekem, és a Veresegyházi Hírhatár olvasóinak? Előre is köszönöm bizalmát: Holi Dávid
2012-02-03 17:40:51

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>