. Ma Izabella napja van.
Sződligeti Duna-parti nyár
2011-05-19 15:20:24
Sződligeti Duna-parti nyár

Sződligeti Duna-parti nyár

A Sződligeti Önkormányzat jóvoltából, Szent Iván napján, 2011. június 24-én indul a Sződligeti Duna-parti Nyár rendezvénye, melyre családokat és mindenkit várnak, aki a nyár kezdetét egész napos szórakozási lehetőségekkel ünnepelné.


Sződligeten, a Duna mellett, hangulatos környezetben várja látogatóit a családbarát programsorozat, amelynek a már jó ideje kihasználatlanul álló Park Színpad és környéke ad otthont. 


A rendezvénynek a szórakoztatáson, és az oda látogatók szabadidejének tartalmas eltöltésén kívül, fontos célja a család szerepének erősítése, valamint a fogyatékkal élő embertársainkkal való kapcsolatépítés és kapcsolatápolás.


E közösségteremtő programokat civil kezdeményezésre indítják. Ennek egyik célja az, hogy Sződliget is bevonásra kerüljön a Dunakanyar kulturális életébe.


A Családi nap keretében a zenés, táncos produkciók mellett, ingyenes kézműves és sportolási lehetőség kínálkozik, továbbá a gyerekek átélhetik a kisvonatozás élményét is.


A Park Színpad délután négy órától zenei műsorokat ad. Fellép a népszerű Alma együttes és a fogyatékkal élők zenekara is, a Nemadomfel.  Fő műsoridőben a magyar tribute-zenekar emlékezik meg a nemrég elhunyt Gary Moore zenei munkásságáról. A műsor sztárvendége Tátrai Tibor lesz.


Az egész napos programsorozat hatalmas tábortűzrakással zárul. Szeretettel várnak mindenkit!


További híreink
Az első a védelem
Míg hajlamosak vagyunk egy meglehetősen drága telefont is megvásárolni, nem biztos, hogy azonnal gondolunk arra, hogy hatékonyan meg is védjük azt.
2019-07-17 17:58:42, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Remember - emlékezés ...!
A Roma Holokausztra emlékezünk augusztus 2. – án és augusztus 3.-án. Két rendezvény, több szervezet – egymástól elkülönülve!
2017-08-02 13:53:02, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Civilkampány indul a kórházi fertőzések feltárásáért
Kampányt indít a Társaság a Szabadságjogokért a kórházi fertőzések ellen, mivel nincsen olyan jogi eszköz, amellyel ki lehetne kényszeríteni a vizsgálatot az ilyen ügyekb...
2017-02-23 18:15:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére