. Ma Csongor napja van.
Tisztelt Művész Úr!
2014-02-06 12:48:04
Tisztelt Művész Úr!

Tisztelt Művész Úr!

"Sokáig tépelődtem,hogy írjak-e Önnek, ne írjak aztán úgy döntöttem, mégis csak megteszem.


Ahhoz a korosztályhoz tartozom, aki az Ön humorán, poénjain, írásain nőttünk fel.


Nevettünk akkor is a félbe hagyott mondatain, amikor esetleg más nem értette a befejezést, csak az, aki fogékony volt a humorra.


Tiszteltem Önt a tevékenységéért, tisztelem Önt a múltjáért és azért is, mert tesz, tenni kíván az emberekért, akár politikusként is. Tisztelem Önt azért, amiért egy vipera fészekben akar indulni egy igazi vipera ellen, de ne számítson tiszta küzdelemre, mert az ellenfele sem az.


Amiért viszont nem tudom Önt tisztelni és mélységesen fel vagyok háborodva Művész Úr, az a tegnapi Atv Voks című műsorában tett kinyilatkoztatása. Mire is gondolok? Az, hogy Ön melyik politikai párthoz, csoportosuláshoz vonzódik, illetve csatlakozik, teljesen a magán ügye, pontosabban annyiban közügy, hogy majd a szavazók döntenek arról, megtisztelik-e a bizalmukkal,vagy sem. Havas Henrik stílusa, modora nehezen kezelhető, ez szemmel látható, de azért ahogy látom, sokan tudják ezt kezelni.


Nem tetszik érezni viszont az ellentmondást a tegnapi beszélgetésükben? Nem tetszik úgy gondolni, hogy azzal az adoma felidézésével, amely Királyhegyi Pál és a gyümölcsös tál szélén lévő csipetnyi szar említésével egy kicsit be tetszett állni abba a sorba, ami egyébként pont azok táborát erősítik, akik ellen állítólag Ön is fel kíván lépni, szólni ellene? Miről beszélek? Arról, hogy ezzel a mondatával Ön az ellenzék felaprózása mellett tette le a voksát. Úgy gondolom, hogy a csipetnyi szar említésével tökéletesen mindegy az, hogy kire is gondolt, végül is ezt nem mondta ki, sejtésem az van, de ez maradjon az én szubjektív sejtésem. Én nem ezt vártam Öntől és szerintem sokan nem ezt vártuk. A szememben akkor lett volna egy korrekt ember, ha arra a kérdésre, miért ott politizál ahol, Ön csak annyit válaszol, ott, közöttük, velük érzi jól magát, azon politikai csoportosulás elképzelései állnak Önhöz a legközelebb, de csipet szarozni, háááát.... Ön tudja, az Ön lelkiismerete.


Aztán az, hogy Önnek lesz-e igaza, azt nálam, Önnél sokkal komolyabb tényezők, mondjuk majd az idő, a történelem igazolja. Figyelemmel arra, hogy az ellenfelünk közös, Önre nagy küzdelem vár, kívánok Önnek ehhez nagyon sok erőt, kitartást és nagyon jó egészséget!


Üdvözlettel: Teplán Tibor"

További híreink
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?
2020-01-20 19:08:35, Hírek, Vélemény Bővebben
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A volt főpolgármester szerint Vitézy Dávid semmihez sem ért a közlekedésen kívül, Szentkirályi Alexandra – ak...
Bővebben >>