. Ma József napja van.
Zöld Híd Program
2018-10-26 15:27:29
Zöld Híd Program

Zöld Híd Program

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk október 29-től (hétfő) a hulladékszállítást a működtetés pénzügyi feltételeinek hiánya miatt, határozatlan időre felfüggeszti.


Az Önök érdekeit szem előtt tartva a helyzet megoldásán dolgozunk. Azonnali célunk az újraindításhoz szükséges fedezet biztosítása. Ez ügyben korábban tárgyalásokat kezdeményeztünk a finanszírozásért felelős Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt.- vel. Pénzügyi teljesítés esetén a szolgáltatásainkat azonnal indítjuk.


Hosszú távú célként pedig a kiszámítható, biztonságos és fenntartható hulladékszállítás anyagi feltételeinek megteremtéséért tárgyalunk, harcolunk.

 

A fentiek teljesítése érdekében az Önök számára legjobb megoldásokat választva, maximális körültekintéssel fogunk eljárni.

Az átmeneti időszakban a keletkezett hulladékokkal kapcsolatban kérjük az alábbiak szerint szíveskedjenek eljárni:

 

Meddig tart a leállás?
 Hosszabb leállás esetén a Katasztrófavédelem köteles gondoskodni a hulladék elszállításáról, ezért egy, maximum két szállítás kimaradására lehet számítani.

 

Mi legyen az ottmaradt hulladékkal?
 Kérjük, hogy a felhalmozódó hulladékot biztonságos módon, az edény méretének megfelelő, a későbbi elszállíthatóság érdekében lezárt zsákokban, lehetőleg saját területen tárolják. Társasházak esetén javasoljuk, hogy a közös képviselő vagy a gondnok segítségével jelöljék ki az átmenetileg felhalmozódó, zsákokban gyűjtött hulladékok ideiglenes tárolási helyét.

 

Van-e lehetőség arra, hogy az ügyfél maga gondoskodjon a beszállításról?
 A leállás nem csak a szállítást, hanem a hulladék tárolást és feldolgozást is érinti, ezért a leállási időszakban beszállítást sajnos nem áll módunkban fogadni.

A leállás ideje alatt valamennyi központunk, telephelyünk és hulladékudvarunk zárva tart.

 

Ha kimarad a gyűjtés, jóváírásra kerül a szolgáltatási díj is?
 Mivel a keletkező hulladék egy későbbi időpontban elszállításra kerül, így a szolgáltatási díj nem változik.

 

Bízunk benne, hogy a hulladékszállítás elmaradásából fakadó problémák hamarosan megnyugtató módon rendeződnek, addig szíves türelmüket és együttműködésüket kérjük!

 

Köszönettel:

"Zöld Híd B.I.G.G." Nkft.

További híreink
Visszatér a pornókirály, Kovi újra forgat
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években sok felkérést kapott, ezért visszatér a pornóiparba.
2024-03-09 13:31:54, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lévai Anikó háttérhatalmáról is beszélt Magyar Péter
Hetek óta téma a sajtóban, hogy kivel és pontosan miről tárgyalt Magyar Péter, Varga Judit volt férje a Karmelitában, erről most konkrétabban fogalmazva kijelentette, hog...
2024-02-28 13:22:44, Hírek, Környezetünk Bővebben
Lecsalózták a DK alelnökét, Varju Lászlót
Erőszakos csalónak nevezte Varju László DK-s országgyűlési képviselőt a Fidesz kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott videónyilatkozatában, emlékeztetve...
2024-02-26 12:34:43, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
2015 és 2023 között összesen 1360 milliárd forint értékben kötöttek szerződést a Rogán Antal vezette minisztér...
Bővebben >>