VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR - A FIDESZ és a CIGÁNY KÁRTYA...!

VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR
   
 2018.10.18.
 Csütörtök
Ma Lukács napja van.
Holnap Nándor napja lesz.
   EUR árfolyam
   322,30 Ft
   CHF árfolyam
   281,17 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2017. 11. 30. 20:08     


A FIDESZ és a CIGÁNY KÁRTYA...!
A politikában minden megengedett, még az ocsmányság is.

A politikában minden megengedett, még az ocsmányság is. 


Ha erről van szó, akkor a FIDESZ – KDNP politikusai mindig is élen járnak, náluk a tisztesség nem igazán tartozik az emberi alapértékek közé. A cigányokat, a legszegényebb népcsoportot már olyan sokszor felhasználta az összes nagy politikai párt a választások során, hogy azt számon tartani szinte lehetetlen.
 
Most, a FIDESZ és a JOBBIK között osztották a lapokat – a híradások szerint… Karcagon a napokban a JOBBIK választási nagygyűlést tartott. A szép korúaknak a belépés ingyenes volt, másoknak belépő gyanánt – akik nem helybéliek voltak – jelképes belépődíjat kellett fizetni. Nem véletlen, hiszen a beszédek után, neves művészek léptek fel – nekik a tiszteletdíjat valamiből fizetni kell.
 
FIDESZHEZ köthető személyek, - talán LUNGO DROMOSOK – a közeli településekről így, Tiszabőről, és Tiszaburáról két autóbusznyi romát vittek a helyszínre azzal, hogy a rendezvényt megzavarják! Az már csak hab a tortán, hogy a szállított személyek között, nem igazán voltak idős emberek. Ebből lett egy kis kavarodás, de a rendezvényre bemehettek. Ma már nem tudni miért, de a botrány elmaradt, pedig nagyon hegyezte a fülét a FIDESZ MÉDIA jelenlevő két stábja… A kultúrműsort a két autóbusznyi tömeg meg sem várta, – hirtelen leléptek a helyszínről. Arra, már nem volt igény..! Vajon miért, ha már ennyit utaztak?!
 
Van egy kis csavar a dologban! Nem tudni miért, az idegen romák, vastapssal fogadták a JOBBIK küldöttjének és Vona Gábor megszólalását. Hát ez bizony nem illett bele abba a tervbe, - amit gondolom - az utaztatók elképzeltek… CIGÁNY KÁRTYA, MINT RIOGATÓ JÁTÉK?! Meddig lehet elmenni ebben az országban azért, hogy egy nagy létszámú népcsoportot lejárassanak? Pofátlanságnak tartom, hogy az adófizetők pénzét egyéni hatalmi harcokban használják fel úgy, hogy közben mutatnak egy ellenségképet, - a romákat.
Ebben a partiban mindkét pártnak vannak ütőkártyái, és az ászokra cigányokat festettek. Cigányokat, akik nem képesek beilleszkedni, akik gyermekszülési dömpinggel akarnak segélyen élni, akik szétlopják az országot, akik nem akarnak dolgozni, és sorolhatnám napestig. Mindkét nagy párt ocsmány játékot játszik. Miniszterelnökünk a napokban alázta meg ezt a népcsoportot, - most segítségül hívják é- s viszik néhány száz forintért az ellenfélhez azért, hogy KAMU BALHÉT provokáljanak!
 
Hol vannak a roma pártok nagyhangú vezetői? Miért nem járják az országot, és próbálják elmagyarázni az egyszerű embereknek, hogy milyen aljas játékba vonják be őket olykor a saját barátaik, rokonaik?! Miért nem próbálják elmagyarázni, hogy a nagy pártok csak kihasználják a szegénységüket, a tudatlanságukat?
 
BOCSÁNAT! - A tudatlanság szóra megsértődnek. Mindannyian okosabbak akarnak lenni mindenkinél, mindent jobban tudnak, és ha kell, leordítják a szónokot a színpadról is. Igen, a butaság már – már észvesztő, és ez a veszte ennek a népnek. mert mindig azoknak hisznek, akiknek jobb a torkuk, hangosabban tudnak kiabálni, és erőszakos magatartásukkal rettegésben tudják tartani a többieket! - ROMÁK, ott Tiszaburán és Tiszabőn, no meg szerte az országban.! Tudatlanságotok miatt, ti vagytok a XXI. század Dinoszauruszai, akik most, mesterségesen lettek kihalásra ítélve… A politika már megkezdte a sírásást, nektek csak bele kell feküdni, a földet meg majd a szél hordja Rátok…! ÁMEN?!
 
                                                                                                                                                (V. Lajos)
.

További hírek

  Gondolkodó
2018. 10. 17. 16:30 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Netto hazugság
2018. 10. 14. 19:47 veresegyhazi-hirhatar.hu
  A fővárosi agglomeráció keleti része is népszerű
2018. 10. 10. 16:44 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Változnak az üzemanyagok eddig jól ismert jelölései
2018. 10. 10. 16:15 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Három éve ezen a napon halt meg Göncz Árpád
2018. 10. 06. 10:02 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Látok. Hallok. Mit?
2018. 09. 15. 15:38 veresegyhazi-hirhatar.hu
  A Magyar Lovasterápia Szövetség Nemzetközi és Nemzeti Díjlovas Versenye
2018. 09. 14. 18:24 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Ha én felszólalhattam volna
2018. 09. 13. 23:01 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Kérések a pedagógusokhoz
2018. 09. 02. 18:36 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Hétfőn kezdődik az iskola
2018. 09. 02. 15:56 veresegyhazi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport