VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR - Biztosítsa Ön is életét!

VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR
   
 2020.09.30.
 Szerda
Ma Jeromos napja van.
Holnap napja lesz.
   EUR árfolyam
   364,65 Ft
   CHF árfolyam
   337,31 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 04. 14. 22:18     


Biztosítsa Ön is életét!
Ha rendelkezik némi megtakarítással, a jövedelmezőség miatt nem mindegy, hogy miben, milyen formában tartja azt. Sokan megfeledkeznek a megtakarításos életbiztosítás formákról, ha a megtakarításaik elhelyezésében gondolkodnak, pedig általában e formák rendkívül kedvező konstrukciók lehetnek.

Ha rendelkezik némi megtakarítással, a jövedelmezőség miatt nem mindegy, hogy miben, milyen formában tartja azt. Sokan megfeledkeznek a megtakarításos életbiztosítás formákról, ha a megtakarításaik elhelyezésében gondolkodnak, pedig általában e formák rendkívül kedvező konstrukciók lehetnek.

 

Életbiztosítás - mikor és kinek?

Régi megállapítás, ám ma is igaz: életünkre nincs garancia, nem tudhatjuk, hogy meddig élünk, mikor ér véget az életünk. Ez a mai világunkban fokozottan igaz. Ugyan fiatalként még igyekszünk nem az életünk végére készülni, ám jó, ha már ezekben az években előrelátóak vagyunk, és gondoskodunk magunkról és családunkról, hiszen bármi megtörténhet. Sokszor előre nem látott vagy nem várt események sora követi egymást az életünkben, és a jelenleg is világszerte dúló járvány még inkább rámutat: mennyire törékeny az életünk – hiszen amit egyik nap még biztosnak hittünk, a másik nap kártyavárként omlik össze. Éppen ezért mindenkinek érdemes megtakarításainak egy részét életbiztosításos formákban tartani. De mi is az életbiztosítás és kinek éri meg kötni?

 

Az életbiztosítás elsősorban azoknak az embereknek ajánlható, akik jövőjüket biztonságban szeretnék tudni, és fel szeretnének készülni a jövőben bekövetkező váratlan helyzetekre, életeseményekre. Életbiztosítás kötésével egy havi kisebb kiadás fejében bárki biztonságban tudhatja a jövőjét, és nyugodtan élheti életét. Ma már számtalan életbiztosítási konstrukció közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja azt a formát, ami számára a legkedvezőbb megoldásokat nyújtja.

 

Megtakarításos életbiztosítás a tervei megvalósítására!

Az életbiztosítások egyik fajtája, az ún. megtakarításos életbiztosítás, amely az életbiztosítások nyújtotta biztonságot kombinálja a megtakarításokkal. Lényege, hogy egyrészt életbiztosításként működik, vagyis hosszú távra kötjük, és bármilyen baleset ér minket, vagy esetleg a futamidő alatt véget ér az életünk, akkor a biztosításból fedezheti a családunk a felmerülő költségeket. Ha pedig a futamidő letelik, akkor a megtakarítást kaphatjuk kézhez, amelyből fedezhetjük tervezett kiadásainkat.

 

További jó hír, hogy a megtakarításos életbiztosítás konstrukciók még a nyugdíj előtakarékossági lehetőségeknél is többet nyújtanak. Mindenki számára köztudott, hogy az öregségi nyugdíjak a legtöbb esetben nem fedezik az idősek kiadásait, így az állam által juttatott járandóságot nem árt kiegészítenünk, ha az aktív éveink alatt megszokott életszínvonalon szeretnénk élni időskorunkban is. Ehhez nyugdíj előtakarékossági megtakarítási formákat vehetünk igénybe, ám ezek csupán saját részünkre teljesítenek kifizetéseket. A megtakarításos életbiztosítások szeretteink részére is kifizetést nyújtanak (ha megjelöljük őket kedvezményezettként), így halálunk után számukra nem jelentenek többletterhet a temetéssel járó vagy egyéb felmerült költségek. Így mindenki jól jár, hiszen családtagjainkat, szeretteinket nem terheljük halálunk után adóssággal, hanem ezeket a terheket is levesszük a vállukról.

 

Ugyancsak kedvező az ajánlatban, hogy léteznek kiemelt hozammal járó biztosítási formák, és érdemes utánajárnunk, hogy adójóváírást igénybe vehetünk-e utánuk, hiszen a legtöbb esetben ez is jár, ami még inkább kedvezővé teszi e megtakarítási formákat.

 

                                                                                                                                                                                               (X)

 


További hírek

  Bajnai Gordon visszatér: Momentum-tanácsadó lesz az egykori miniszterelnök
2020. 09. 26. 16:33 hirhatar.hu
  Volt pornós lehet az utánpótlás-bizottság elnöke a Magyar Tenisz Szövetségben
2020. 09. 26. 16:33 hirhatar.hu
  Átadták a 30 milliárdos lakiteleki népnemzeti élményközpontot
2020. 09. 24. 20:29 hirhatar.hu
  Kiderült, hányszor utazott rendőrségi helikopterrel Szijjártó idén
2020. 09. 24. 20:29 hirhatar.hu
  "Az államtitkár, mint a tahóság csimborasszója"
2020. 09. 22. 16:35 hirhatar.hu
  Lemondott egy fideszes polgármester Fejér megyében
2020. 09. 22. 16:35 hirhatar.hu
  Hogy a csudába ne félnék...?
2020. 09. 20. 21:47 hirhatar.hu
  Egy friss felmérés szerint reális esély van az ellenzéki győzelemre 2022-ben
2020. 09. 20. 21:47 hirhatar.hu
  Karácsony: „Ez nagy remény Magyarországnak és nagy veszély a kormánynak"
2020. 09. 20. 12:51 hirhatar.hu
  Vigyázat: holnaptól szigorú járványügyi szabályok lépnek életbe
2020. 09. 20. 12:51 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport