VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR - Költöztetés egyik kerületből a másikba

VERESEGYHÁZI HÍRHATÁR
   
 2020.11.26.
 Csütörtök
Ma Virág napja van.
Holnap Virgil napja lesz.
   EUR árfolyam
   360,96 Ft
   CHF árfolyam
   332,35 Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2020. 11. 16. 20:37     


Költöztetés egyik kerületből a másikba
A költözködés manapság mindennapos dolognak számít, éppen ezért semmi meglepő nincs abban, ha valaki úgy dönt, hogy akár Budapest egyik kerületéből költözik a másikba. Ennek persze számos oka lehet, ami bár magára a költözés tényére nincs befolyással, viszont annak lebonyolításában már akad némi szerepe.

Költözés közelre

 

Budapesten belül költözni elsőre rendszerint nem tűnik túl nagy falatnak, hiszen ha bármi az előző lakásban marad, akkor viszonylag gyorsan vissza tudunk érte fordulni.

 

Továbbá éppen a kis távolság az, ami miatt sokan a család és a barátok segítségét kérik, hogy lehetőleg minél olcsóbban sikerüljön megúszni ezt a projektet. Bár vannak szerencsés esetek, amikor viszonylag problémamentesen sikerül a feladatot kivitelezni, sajnos azonban rengetegszer hallani olyat, hogy a baráti segítség több kárral járt, mint haszonnal. Ilyen volt például a figyelmetlenség miatt felhasított ülőgarnitúra bőrszövete vagy a rossz emelés miatti kórházi tartózkodás esete.

 

Éppen ezért, ha biztosra akarunk menni, még kis távolság esetén is érdemes profikra bízni a költöztetést, hiszen ebben az esetben azért fizetünk, hogy ne történhessenek meg a fent említett amatőr balesetek, de még ezekhez hasonlók se.

 

A költöztető cég kiválasztása

 

Ha már sikerült eldönteni, hogy költöztető céget bízunk meg a költöztetéssel, de az olcsóság még mindig a szemünk előtt lobog, akkor se csapjunk le az első olcsónak tűnő ajánlatra. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy a legtöbb olcsó dolog, és ebbe beletartoznak a szolgáltatások is, nem olyan színvonalú, amiért szívesen adunk ki bármennyi pénzt. Nem beszélve arról, hogy vannak olyan esetek, amikor a költöztető cég direkt kihagy elemeket az ajánlatból, hogy olcsóbbnak tűnjön, viszont a munka végeztével bevasalja rajtunk a hiányzó összeget.

 

Ezért mielőtt bármelyik cég mellett tesszük le a voksunkat, járjunk utána a referenciáiknak és az interneten található értékeléseiknek, hogy biztosak lehessünk abban, hogy nem fog az adott cég csalódást és esetleg kárt okozni.

 

Csomagolás előtt szelektálás

 

Ha már költözés, akkor a csomagolásról szintén szót kell ejtenünk. Azonban mielőtt minden egyes kis csetreszt elcsomagolnánk, érdemes egy alapos szelektálással kezdeni a műveletet. Ugyanis minél kevesebb holmink van, annál olcsóbb lehet a költöztetés díja. Ezért ajánlott kiválogatni minden olyan tárgyat, amit nem akarunk magunkkal vinni, és azokat kidobni, vagy ha olyan állapotban vannak, akkor eladni vagy elajándékozni.

 

Ezt követően megkezdődhet a csomagolás, amihez erős és ép kartondobozokra, ragasztószalagra és több ív csomagolópapírra lesz szükségünk. Persze ha költöztető céget bízunk meg, ők ezt a gondot is levehetik a vállunkról.

 

Amennyiben te is úgy gondolod, hogy egy profi és megbízható költöztető céget szeretnél megbízni a költöztetéssel, keresd fel a Visszuk.hu munkatársait!


További hírek

  Ismét járványügyi időkorlátot vezetnek be a 65 éven felülieknek
2020. 11. 23. 17:19 hirhatar.hu
  Gáti Oszkár: „Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni”
2020. 11. 23. 17:01 hirhatar.hu
  A combfix, ami öltöztet
2020. 11. 23. 16:13 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Hetvenen túl ismét összeveszett Szörényi, a Bródy
2020. 11. 20. 21:25 hirhatar.hu
  Hármat tippelhet, ki nyerte el a 150 milliárdos atlétikai stadion kivitelezését
2020. 11. 17. 20:47 hirhatar.hu
  Januártól magánlaksértésnek minősül a drónvideóval készült leleplező felvétel
2020. 11. 17. 20:47 hirhatar.hu
  Kiugrott az ötödikről egy nyugdíjas Szombathelyen, miután beutalták a kórházba
2020. 11. 17. 20:47 hirhatar.hu
  Költöztetés egyik kerületből a másikba
2020. 11. 16. 20:37 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Textúrák és effektek a kifogástalan minőségű makettekhez
2020. 11. 16. 20:35 veresegyhazi-hirhatar.hu
  Speciális légtisztítók
2020. 11. 16. 20:32 veresegyhazi-hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport