. Ma Timót napja van.
A combfix, ami öltöztet
2020-11-23 16:13:46
A combfix, ami öltöztet

A combfix, ami öltöztet

Hétköznapi vagy éjszakai viselet?

 

Hétköznap és különböző rendezvényekre a legtöbben harisnyát húznak, hogy esztétikus és tökéletes legyen a megjelenésük. Sőt, a legtöbb esetben melegít is egy jól megválasztott darab. Igen ám, de vannak bőven olyan helyzetek, amikor nem éppen a hagyományos harisnyanadrág az, ami az igényeket kielégíti. Valljuk be, sokkal szexibb egy kis kivillanó csipke, ami ha nem is megmutatja, de legalább sejteti, hogy a formás lábakon lévő takaróréteg nem csak egy átlagos darab.

 

A férfiak valamilyen oknál fogva megőrülnek a szexi combfixekért. Ezeket viselhetjük a hétköznapokban is, hiszen bár kiemelik a lábakat, funkciójukat tekintve hasonlóak, mint a hagyományos társaik, bár sokkal erotikusabbak. Éppen ezért, ha egy kicsit játszani szeretnénk az érzékekkel, akkor nyugodtan húzzunk egy combfixet a ruhához, amiben épp vacsorázni vagy valamilyen rendezvényre megyünk. Persze ne felejtsük el jelezni a partnerünknek a különlegességet, hiszen ha észreveszi, szinte alig fogja kibírni, mire végre teljes pompájában láthatja.

 

Anyag és szín, avagy a legfontosabbak

 

A legtöbb nő szekrényében van egy-két combfix, amik átmenetet képeznek a szexi fehérneműk és a jelmezek között. Mivel alapvetően a hétköznapi viseletnek a fekete és a fehér az, ami megfelelhet, így azok a legnépszerűbbek. Akadnak csipke nélküli és csipkés darabok is, ez maximálisan az adott igények függvényében válogatható.

Amennyiben a combfixek csak a hálószobában töltik be a funkciójukat, akkor sokkal színesebb a paletta, hiszen szín tekintetében ki az, aki ellen tudna állni egy dögös vörös darabnak? Sőt, nem beszélve a változatos anyagokról is, hiszen nem elég, hogy egyik-másik fehér vagy fekete darab csillogó mintával díszített, akadnak sokkal merészebbek is. 

 

A neccből vagy épp tüllből készült combfixek meglehetősen sokak szívét megdobogtatják, hiszen bár mindent megmutatnak, de mégis egy bizonyos sejtelmesség övezi a látványt. 

 

Választhatunk harisnyatartóval ellátott vagy magában lévő darabot is, hiszen rendkívül sokat számít, hogy milyen helyzetben alkalmazzuk. Sőt, egy hagyományos szexi jelmezt is feldobhatunk egy jól megválasztott darabbal. Szexi ápolónő combfixben? Esetleg egy szobalány, akinek a szoknyája alól előbukkan egy tenyérnyi csipke? A határ a csillagos ég és a fantáziánk. 

 

Ha még nem találta meg a tökéletes combfixet, akkor böngéssze át a Szeresdmagad.hu kínálatát, ahol igen változatos és színes választékot talál!

További híreink
Villámgyors feladás és kézbesítés - válaszd a repülős csomagszállítást!
Sürgős külföldi csomagot tervezel küldeni? Válaszd a legegyszerűbb megoldást! A Csomagnet.hu-n otthonod kényelméből adhatod fel küldeményedet, mindössze néhány perc alatt...
2021-01-19 18:10:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Orbán Gáspár ifjú katonaként 40 milliós angliai akadémiai tanulmányokba kezdett
Kadétonként közel negyvenmillió forintba kerülhet a brit katonai elit iskola, a Sandhurst Royal Military Academy (RMAS) kilenc hónapos kurzusa, amelyet a kormányfő fia, O...
2021-01-15 21:28:32, Hírek, Fókuszban Bővebben
Létrejött a végleges közös ellenzéki együttműködés 2022-re
Mind a hat párt közös listán indul, olyan jelöltet nem támogatnak, aki korrupciós bűncselekményben részt vett vagy összejátszott a Fidesszel – többek között erről állapod...
2020-12-21 17:49:22, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A kormánypártok által hirdetett értékek és az fideszes politikusok életvitele közti harmóniába vetett hitet er...
Bővebben >>