. Ma Ervin napja van.
Bemutatkozik a Veresi Karate SE
2011-04-04 20:04:10
Bemutatkozik a Veresi Karate SE

Bemutatkozik a Veresi Karate SE

A Magyar Karate Szövetség tagjaként 1994 óta működő Fortuna karate egyesület veresi klubjaként 2006. óta működik Veresegyházon a Veresi Karate Sportegyesület, melyet azért indítottak, hogy a gyermekekkel is megszerettessék a Karate nevű japán harcművészetet és azon keresztül a rendszeres testmozgást.

 

Kezdetben két helyen, az Innovációs és Szabadidő Központban, valamint a boksz klub helyén folytak foglalkozások, melyekre 4-5 kisiskolás tanítvány járt.

 

A megnövekedett igényeknek megfelelően az iskolások mellett az óvodások körében is indítottak karate edzéseket (piros és csonkási óvodában), melynek lényege az, hogy játékosan vezesse be a kicsiket e küzdősport rejtelmeibe.

A foglalkozások fő célja a gyermekek mozgásának javítása, a mozgáskoordináció fejlesztése, a fegyelem kialakítása és az alaptechnikák elsajátítása egy másik életfilozófián keresztül.

 

Az egyesületnek tizenöt régi tanítványa van, akik számos versenyen szép eredményekkel bizonyították a karate sikerességét. 2008. óta szerveznek házibajnokságokat, kisebb versenyeket. Legközelebb májusban indulhatnak a versenyre készülők.

További híreink
Nehogy tragikus hős legyen
Míg a kérdésén gondolkodtam, „Hogy bírod lelkileg ezt a sok valóságot a fejedben?”, ő már válaszolt is: „Ha engem kérdezel, én fáradt vagyok a félelemtől” – Bruck András ...
2024-04-21 10:22:54, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Állami revizorok ellenőrzik titokban a betegeket a kórházakban
Az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók munkáját és kórházi jelenlétét mostantól váratlanul ellenőrizhetik, a hét akármelyik napján, minden napszakban. Az Országos Kór...
2024-04-21 10:22:52, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei le...
Bővebben >>