. Ma Ottó napja van.
Bemutatkozik a Veresi Karate SE
2011-04-04 20:04:10
Bemutatkozik a Veresi Karate SE

Bemutatkozik a Veresi Karate SE

A Magyar Karate Szövetség tagjaként 1994 óta működő Fortuna karate egyesület veresi klubjaként 2006. óta működik Veresegyházon a Veresi Karate Sportegyesület, melyet azért indítottak, hogy a gyermekekkel is megszerettessék a Karate nevű japán harcművészetet és azon keresztül a rendszeres testmozgást.

 

Kezdetben két helyen, az Innovációs és Szabadidő Központban, valamint a boksz klub helyén folytak foglalkozások, melyekre 4-5 kisiskolás tanítvány járt.

 

A megnövekedett igényeknek megfelelően az iskolások mellett az óvodások körében is indítottak karate edzéseket (piros és csonkási óvodában), melynek lényege az, hogy játékosan vezesse be a kicsiket e küzdősport rejtelmeibe.

A foglalkozások fő célja a gyermekek mozgásának javítása, a mozgáskoordináció fejlesztése, a fegyelem kialakítása és az alaptechnikák elsajátítása egy másik életfilozófián keresztül.

 

Az egyesületnek tizenöt régi tanítványa van, akik számos versenyen szép eredményekkel bizonyították a karate sikerességét. 2008. óta szerveznek házibajnokságokat, kisebb versenyeket. Legközelebb májusban indulhatnak a versenyre készülők.

További híreink
Az első a védelem
Míg hajlamosak vagyunk egy meglehetősen drága telefont is megvásárolni, nem biztos, hogy azonnal gondolunk arra, hogy hatékonyan meg is védjük azt.
2019-07-17 17:58:42, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Remember - emlékezés ...!
A Roma Holokausztra emlékezünk augusztus 2. – án és augusztus 3.-án. Két rendezvény, több szervezet – egymástól elkülönülve!
2017-08-02 13:53:02, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Civilkampány indul a kórházi fertőzések feltárásáért
Kampányt indít a Társaság a Szabadságjogokért a kórházi fertőzések ellen, mivel nincsen olyan jogi eszköz, amellyel ki lehetne kényszeríteni a vizsgálatot az ilyen ügyekb...
2017-02-23 18:15:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére