. Ma Angéla napja van.
Magyar voltam, - vagyok, leszek ...!
2018-01-22 17:32:47
 Magyar voltam, - vagyok, leszek ...!

Magyar voltam, - vagyok, leszek ...!

MAGYAR VOLTAM, MAGYAR VAGYOK és MAGYAR leszek, míg élek..!


Bár ezek, akik most vannak kormányon, szeretnének látni felravatalozva és akkor örülnének, mert nem volna senki a világban, aki merészelne nekik ellentmondani… Gyűlölet járja át Magyarországot, és nem sok hiányzik ahhoz, hogy most már nyíltan ki merjék jelenteni, hogy ki maradhat és ki nem! Ismét állnak a kerítések – amelyek szükségesek az invázió megállítására – azonban látnia kell mindenkinek, hogy most már a MENEKÜLÉS ÚTJÁT is elzárnák azok elől, akiket ellenséggé nyilvánítanának. Listákat készítettek és készítenek, akikkel le kell számolni. Fasiszta megoldás, és technika. Így kezdődött a zsidók deportálása, majd ledíszítése is, amit nekem is viselni kellett, - a sárga csillagot.
 
Magyar voltam abban a pillanatban, amikor megszülettem 1930 augusztus 12.én Budapesten. Igaz, vallásom IZRAELITA volt, de itthon, a fasiszta nácik csak büdös zsidónak neveztek minket. Magyarok voltunk szívvel lélekkel. Talán még jobbak is, mint azok, akik akkor és most is annak vallják magukat a gyűlölködéseikkel együtt! Szokásainknak megfelelően most is beszélgettem régi barátommal, SOROS GYÖRGGYEL, aki ezekkel a fenti szavakkal kezdte a beszélgetésünket.
 
„ – Tudod Lajos Barátom, amikor a Magyarországról érkező híreket nézegetem, vagy amikor a titkárságom beszámol arról, hogy milyen módon gázolnak a becsületembe olyanok, akiknek emberré válásához sok pénzt adtam, elszomorodok. Gondolok arra, hogy ez a magyar mentalitás a parasztokból – már ami a felkapaszkodottakat illeti – soha nem fog kihalni. Amikor azokat a bizonyos NUMERUS CLAUZUS törvényeket hozták, akkor is a sikertelen, az ostoba felfuvalkodottak voltak azok, akik a tanárok, professzorok helyére pályáztak, és ők ordítottak a leghangosabban azért, hogy mindenkivel tudassák: ŐK az IGAZI KERESZTÉNYEK! A maiak csak abban mások, hogy nem zsidóznak nyíltan – azt tagadni próbálják, de minden tettükben, megnyilvánulásukban azt az aljas eszmét imádják, amikor az embereket megbélyegezték, mint az állatokat! Állami és politikai szinten dicsérik a legnagyobb nyilasok egyikét VASS ALBERTET és róla, még az általános iskolásoknak is hazug, hamis anyagot oktatnak. A papság sem jobb ezeknél, hiszen templomaikban a fasisztoid megszólalásairól hírhedt Horthy szobrokat avatnak, imádnak…
 
Ma, ellenség lettem ismét Magyarországon!
 
Én lettem ellenség, aki 1980. évtől folyamatosan pumpáltam a pénzt oktatásra, egészségügyre, az emberi jogok ismertetésére. Amikor a vörös iszap katasztrófa megtörtént, egymillió dollárt utaltam át azonnal segélyezés céljára, ami aztán sok más pénzzel együtt, szőrén – szálán eltűnt. A befolyt összegekről a FIDESZ kormány soha nem számolt el, és még mindig akad olyan ember, vagy embercsoport, akiket nem segítenek megfelelően…
 
Ki akarnak tiltani a HAZÁMBÓL, ahol születtem, és amelyért olyan sokat tettem. Nem loptam, nem csaltam, bűnt nem követtem el, csak segítettem. Ezt, nem mondhatja el magáról az a politikusi csoport, amely most ellenem minden eszközt felhasználva – az adófizetők pénzén – azért kampányolnak, hogy lejárassanak. Én, egyetlen terrorista gyanús, vagy kőrözött személyt sem csempésztem be Magyarországra. Egyetlen migráns beutazását nem támogattam, és nem is titkoltam el semmit a nép előtt. Nem loptam el a megtakarított magánnyugdíjakat, nem semmiztem ki a trafikosokat, és nem zavartam el földjeikről egy hirtelen törvénymódosítással a földművelő földbérlőket. Sorolhatnám, hogy mit nem tettem, de minden bűnt varrnának a nyakamba KÖZPÉNZEN úgy, hogy a plakátokat a haverok készítik és állítják ki…
 
MAGYAR VOLTAM, MAGYAR VAGYOK és MAGYAR leszek, míg élek..! Bár ezek, akik most vannak kormányon, szeretnének látni felravatalozva és akkor örülnének, mert nem volna senki a világban, aki merészelne nekik ellentmondani… Gyűlölet járja át Magyarországot, és nem sok hiányzik ahhoz, hogy most már nyíltan ki merjék jelenteni, hogy ki maradhat és ki nem! Ismét állnak a kerítések – amelyek szükségesek az invázió megállítására – azonban látnia kell mindenkinek, hogy most már a MENEKÜLÉS ÚTJÁT is elzárnák azok elől, akiket ellenséggé nyilvánítanának. Listákat készítettek és készítenek, akikkel le kell számolni. Fasiszta megoldás, és technika. Igy kezdődött a zsidók deportálása, majd ledíszítése is, amit nekem is viselni kellett, - a sárga csillagot.
CIVILNEK lenni ma, Magyarországon, ÉLETVESZÉLYES, mert most már nem tagadják, hogy erővel fognak fellépni, a demokratikus megoldásoktól mereven elzárkóznak. Nem akarják megérteni és elfogadni, hogy egy DEMOKRÁCIÁBAN a polgárok igenis ellenőrzik, beszámoltatják, és egyben irányítják is a megválasztott vezetőket. Hamis, hazug kampánnyal azt akarják a világgal elhitetni, hogy a többséget képviselik. Nem igaz, csak töredék szavazatot kaptak most is, de nekik – akik távol állnak a matematikai ismeretektől – hirdetik a hazugságot, és mossák az agyakat – mert megtehetik…”
 
Kedves Lajos Barátom! – Elnézésedet kérem azért, hogy egyből lerohantalak a politikával, de nem tudtam megállni, hogy ne mondjak véleményt az aljasságról. Milyen jogon is vennék el az állampolgárságomat, amiről soha nem mondtam le? Majd hoznak egy törvényt, ami nem illik bele a világba, de a sunyi parasztoknak megfelel. Én, ha akarok, akkor megyek Magyarországra, amikor csak akarok.mert AMERIKAI állampolgár vagyok, és alaptalanul a szülőhazámból ki nem tilthatnak. Mi amerikaiak megmutattuk, hogy a korrupcióval gyanúsítható politikusokat nem engedjük be az országunkba, de az ELNÖK sem fogadja őket! Legfeljebb, ORBÁN VIKTOR sem léphet majd az USA területére – ahol egyébként sem nagyon kíváncsiak személyére, meg a piszkos, disznószaros cipőjére!
Közelednek Hazámban a választások. A kormányotok nagyon sok ADÓFORINTOT áldoz törvénytelenül arra, hogy a határon kívüliek rá szavazzanak. Birkák mindig voltak, mert a nyáj nélkül, nem létezhetne. Csak rajtatok, hazaiakon múlik egyedül, hogy sikerül-e, leváltani őket vagy sem…
 
Most, személyes témákra nincs időm! – Kérlek, amiről beszélgettünk, add közre. Támadni fognak, de Te, csak légy erős, mert az IGAZSÁG a Te oldaladon áll. Isten segítse Magyarországot és a Magyar népet a gonoszok legyőzésében…!
 
Ne engedjétek meg, hogy embereket jelöljenek meg, Dávid csillaggal, vagy egyebekkel. Ne engedjétek., hogy RABOK legyetek saját hazátokban és megszabják azt, hogy ki hova mehet, hova nem! Ne engedjétek, hogy a kerítés elválasszon a szabad világtól, a szabad eszmei áramlatoktól és ne engedjetek az oktalan erőszaknak, a feketelistáknak, egyebeknek!
 
Meg kell értenie mindenkinek, hogy IGAZI MAGYAROK azok, akik a humanitást képviselik, akik kiállnak a tudományok mellett, és elvetik a fizikai és szellemi erőszakot…!
 
Lesz még szabad, MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!
 
(V.L.)
További híreink
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?
2020-01-20 19:08:35, Hírek, Vélemény Bővebben
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére