. Ma Tas, Anasztázia napja van.
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?
2020-01-20 19:08:35
Neked mennyire fontos kutyád egészsége?

Neked mennyire fontos kutyád egészsége?

Hol vannak már azok az idők, amikor a kutyákat is egy kalap alá vették a többi haszonállattal, és a ház őrzése volt a feladatuk?


Ma már szerencsére a legtöbb gazdi igazi családtagként tekint négylábú kedvencére, és körültekintően gondoskodik róla.

 

Ennek fontos része a megfelelő eledel kiválasztása, amellyel garantálhatjuk, hogy kutyánk minden szükséges tápanyagot megkap, és nem alakulnak ki nála hiánybetegségek.

 

Válasszuk a hazait!

 

Manapság ismét kezdenek egyre inkább előtérbe kerülni a hazai gyártmányú termékek a külföldi import árukkal szemben. Ezzel egyrészt a gazdaságnak is jót teszünk, másrészt biztosak lehetünk benne, hogy a választott termék nem utazott több ezer kilométert, mire hozzánk került.

 

Miért lennének ez alól kivételek a kutyatápok? Ha itt is fontos számunkra a hazai minőség, akkor nem mehetünk el szó nélkül a

Kutyakajas.hu-nál kapható Panzi FitActive eledelek mellett, melyek magyar gyártmányú, kizárólag magyar alapanyagokból készült termékek.

 

Kutyád igényeire szabva

 

Ha mi, emberek mind más ételeket kedvelünk, akkor miért várnánk el házi kedvenceinktől, hogy mindegyikük ugyanazt fogyassza? Hiszen manapság már annyiféle eledel létezik a piacon! Nincs az a különc négylábú, akinek az ízléséhez ne találnánk meg a megfelelőt, főleg ha felmérjük a Kutyakajas.hu Webáruház kínálatát. Persze az sem elhanyagolható szempont, hogy az adott táp a lehető legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. Természetesen a házikosztot hanyagoljunk inkább, a kutya nem konyhamalac.

 

A FitActive Next termékcsalád tagjai mind mentesek a következő hozzávalóktól: szárnyas származékok, búza, szója, kukorica, mesterséges ízfokozók, cukrok, színezőanyagok. Ezzel szemben tartalmaznak húsokat (bárány, marha, hal), zöldségeket, gyógynövényeket, gyümölcsöket, GMO-mentes gabonaféléket.

 

Természetesen amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a táp kiválasztása során figyelembe kell venni a kutyus méretét és életkorát is, hiszen teljesen mások az igényei egy nyughatatlan kölyöknek, mint egy pihenést előtérbe helyező idősebb állatnak.

 

Életallergia nélkül

 

Az egyre gyakoribbá váló ételintoleranciák sajnos kutyáinkat sem kímélik, bármilyen fajtájú és korú egyednél kialakulhatnak. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy kedvencünk szőre vagy bőre láthatóan rossz állapotban van, sokat vakarózik, hasmenése van, puffad, akkor joggal gyanakodhatunk allergiára. Ilyenkor általában rögtön a csirkehúst száműzzük, azonban nem árt tudni, hogy a szója vagy a kukorica is okozhat hasonló tüneteket. Érdemes tehát olyan eleséget kipróbálni, amely a felsoroltak közül egyiket sem tartalmazza.

 

Tény, hogy a kutyatartás sosem volt olcsó hobbi. Sok gazdinak minden pénzt megér, hogy kedvence boldog és elégedett legyen. Ha azonban fontosak az anyagiak, és a Panzi kiváló ár-érték arányú eldelei mellett tesszük le a voksunkat, akkor azzal mi is és kutyusunk is csak jól járhat!

 

(x)

További híreink
Gondolataim a helyi önkormányzati választásról
Célegyenesbe fordult a kampány, amelynek eredményeként a választások után egy „új”(?) képviselő testület fog felállni. (Amely további öt évre döntő befolyással lesz tele...
2019-10-04 13:43:07, Hírek, Vélemény Bővebben
Az Orbán-rezsim bírósági ítéletek, európai uniós döntések ellenére nem fizet
Iványi Gábor mindig az üldözöttek mellé állt. Másokért odaláncolta magát a fákhoz, a kerítésekhez, az ajtókhoz. Vajon őt megvédi-e valaki?
2019-08-06 19:21:50, Hírek, Vélemény Bővebben
A Travill Invest dilemmája Veresegyházzal
Hát így néz ki egy feudális uram-bátyám világ találkozása a kapitalistával a boncasztalon, legalábbis ahogy a dolgokba mi láthatunk bele.
2019-07-22 17:27:35, Hírek, Vélemény Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orbán család már hosszú évek óta építgeti, szépítgeti a hatvanpusztai luxusmajorságot, József nádor egykori...
Bővebben >>