. Ma Zita napja van.
Speciális légtisztítók
2020-11-16 20:32:51
Speciális légtisztítók

Speciális légtisztítók

Bármelyikről is legyen szó, ha szeretne baktérium- és vírusmentes légteret biztosítani, akkor a germicidlámpás légtisztító készülékek használata ajánlott. A következő cikkben a módszer fertőtlenítő hatásáról, illetve néhány speciális készülékről olvashat.

 

Mik azok a germicidlámpák?

 

A lámpák hatásosan számolnak le a mikroorganizmusokkal, vírusokkal, baktériumokkal, a gombákkal és a penésszel. A germicidlámpák hatékonyságának kulcsa a 253,7 nm-es sugárzású UV-C dózis. Működésük tulajdonképpen a fotokémiai eljáráson alapul. Tudniillik szerves vagy szénalapú összetevőkből állnak a környezetszennyező anyagok, amelyek erős intenzitású sugárzás hatására lebomlanak. 

 

A lámpákat különböző változatokban alkalmazzák a felületek csírátlanítására, de speciális légtisztító készülékekbe is beépítik őket, amelyek a légkezelésért felelősek. Baktériumölő tulajdonságuk miatt az egészségügy kedvelt fertőtlenítő módszere is. 

 

Légtisztító – Vigor Plus

 

A Vigor Plus például egy speciális termék. Ez gyakorlatilag egy kombinált légfertőtlenítő és szűrő, amely 70 nm-es helyiségekbe alkalmas. Ez egy adott területen maximális légfertőtlenítést biztosít. Rendkívül gyors levegőkeringető képességének köszönhetően 1 órán belül akár 10-szer tisztább levegőt teremt használatával a környezetében.

 

Ha felkeltette érdeklődését a módszer, akkor a Hollandimpex légfertőtlenítő készülékei segíthetnek sterilizálni otthonának légkörét!

 

“7 lépéses” technológia

 

7 részből álló technológiája összehangoltan, egymást segítve tisztítja meg a levegőt.

 

Az előszűrés során a nagyobb részecskéket fogja fel az előszűrő, ösztönözve a többi szűrő hatékonyságát. Ezt követően az elektrosztatikusan töltött porgyűjtőrács mágnesként vonzza és ejti csapdába a részecskéket. Aztán az aktív szénszűrő minősül a leghatásosabb szűrőnek, amely a gázok, a cigarettafüst és vegyszerek ellen is tökéletes. A nagy hatásfokú HEPA-szűrő a por és a pollen megkötésére szolgál.

 

Az UV-C lámpa elpusztítja a gombákat, vírusokat, baktériumokat. A speciális ionizáló ezt követően több milliárd negatív ion segítségével semlegesíti az ártalmas anyagokat a lakásban. Végül az aktívoxigén-funkció bontja le a szagokat, öli meg a vírusokat.

 

Miért tartsunk otthon Vigor Plus-t? 

 

Csendes fokozatának köszönhetően az éjszakai pihenést sem zavarja, érzékeny szenzorokkal és érzékelővel rendelkezik. Kiváló azoknak, akik egészségesebb környezetre vágynak otthonukban, de az allergiások is hasznát veszik. Ajánlott még továbbá akkor, ha szagokat, dohányfüstöt, szmogot semlegesítenénk a lakásban, illetve tökéletes a vírusok okozta megbetegedések megelőzéséhez is.

További híreink
A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény
Demokratának lenni, azt jelenti, hogy megengedjük magunknak és másoknak is azt, hogy kérdései, sőt kételyei legyenek – Perintfalvi Rita FB-jegyzete.
2024-04-21 10:22:49, Hírek, Fókuszban Bővebben
Balog Zoltánt saját hittársai jelentették fel a zsinati bíróságon
A Magyarországi Református Egyház tíz tagja feljelenti Balog Zoltán püspököt a zsinati bíróságon – tudta meg az RTL Híradó Vargha Anikó egykori kántortól.
2024-04-18 17:49:43, Hírek, Fókuszban Bővebben
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tű...
Bővebben >>