. Ma Rudolf napja van.
Speciális légtisztítók
2020-11-16 20:32:51
Speciális légtisztítók

Speciális légtisztítók

Bármelyikről is legyen szó, ha szeretne baktérium- és vírusmentes légteret biztosítani, akkor a germicidlámpás légtisztító készülékek használata ajánlott. A következő cikkben a módszer fertőtlenítő hatásáról, illetve néhány speciális készülékről olvashat.

 

Mik azok a germicidlámpák?

 

A lámpák hatásosan számolnak le a mikroorganizmusokkal, vírusokkal, baktériumokkal, a gombákkal és a penésszel. A germicidlámpák hatékonyságának kulcsa a 253,7 nm-es sugárzású UV-C dózis. Működésük tulajdonképpen a fotokémiai eljáráson alapul. Tudniillik szerves vagy szénalapú összetevőkből állnak a környezetszennyező anyagok, amelyek erős intenzitású sugárzás hatására lebomlanak. 

 

A lámpákat különböző változatokban alkalmazzák a felületek csírátlanítására, de speciális légtisztító készülékekbe is beépítik őket, amelyek a légkezelésért felelősek. Baktériumölő tulajdonságuk miatt az egészségügy kedvelt fertőtlenítő módszere is. 

 

Légtisztító – Vigor Plus

 

A Vigor Plus például egy speciális termék. Ez gyakorlatilag egy kombinált légfertőtlenítő és szűrő, amely 70 nm-es helyiségekbe alkalmas. Ez egy adott területen maximális légfertőtlenítést biztosít. Rendkívül gyors levegőkeringető képességének köszönhetően 1 órán belül akár 10-szer tisztább levegőt teremt használatával a környezetében.

 

Ha felkeltette érdeklődését a módszer, akkor a Hollandimpex légfertőtlenítő készülékei segíthetnek sterilizálni otthonának légkörét!

 

“7 lépéses” technológia

 

7 részből álló technológiája összehangoltan, egymást segítve tisztítja meg a levegőt.

 

Az előszűrés során a nagyobb részecskéket fogja fel az előszűrő, ösztönözve a többi szűrő hatékonyságát. Ezt követően az elektrosztatikusan töltött porgyűjtőrács mágnesként vonzza és ejti csapdába a részecskéket. Aztán az aktív szénszűrő minősül a leghatásosabb szűrőnek, amely a gázok, a cigarettafüst és vegyszerek ellen is tökéletes. A nagy hatásfokú HEPA-szűrő a por és a pollen megkötésére szolgál.

 

Az UV-C lámpa elpusztítja a gombákat, vírusokat, baktériumokat. A speciális ionizáló ezt követően több milliárd negatív ion segítségével semlegesíti az ártalmas anyagokat a lakásban. Végül az aktívoxigén-funkció bontja le a szagokat, öli meg a vírusokat.

 

Miért tartsunk otthon Vigor Plus-t? 

 

Csendes fokozatának köszönhetően az éjszakai pihenést sem zavarja, érzékeny szenzorokkal és érzékelővel rendelkezik. Kiváló azoknak, akik egészségesebb környezetre vágynak otthonukban, de az allergiások is hasznát veszik. Ajánlott még továbbá akkor, ha szagokat, dohányfüstöt, szmogot semlegesítenénk a lakásban, illetve tökéletes a vírusok okozta megbetegedések megelőzéséhez is.

További híreink
Meghalt Törőcsik Mari
Ma hajnalban, hosszú betegeskedés után, életének 86. évében elhunyt Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszer...
2021-04-16 18:40:44, Hírek, Fókuszban Bővebben
Az orvosi kamara szerint be kellene engedni a médiát a kórházakba
Jobb döntéseket hoznának az emberek az oltásról és a korlátozások betartásáról, ha látnák, mi történik a kórházakban - írta a Magyar Orvosi Kamara.
2021-04-02 19:37:07, Hírek, Fókuszban Bővebben
Idősotthonba költözött a rendszerváltás külügyminisztere, Kovács László
Egy fővárosi idősek otthonában lakik a Blikk információi szerint Kovács László, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) alapító tagja, a Horn-, a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormá...
2021-04-01 22:04:38, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A koronavírus új mutációinak gyors terjedése miatt nem fog drasztikusan csökkenni a fertőzöttek száma 2,5 mil...
Bővebben >>